Help - Search - Members - Calendar
Full Version: nak tanya pasal BONUS
InstaForex | Forex Forum | Forex world | InstaForex Forum > Forum Malaysia > Ruangan IB
nosts_rounder
Instaforex ni takde beri deposit bonus ker macam broker lain...selama saya main ..deposit dah beribu... tapi cuma dapat welcome bonus jer...yang lain tak pernah pun....boleh sapa sapa terangkan sedikit...
silver
saye nak tanye la.. saye da bukak 3 akaun insta ni.. 2 yg sebelumnya da bangkrup, dan saye ada claim welcome bonus.. seterusnya saye bukak lg 1 akaun, ni yg ketiga.. saye claim welcome bonus,.. pas tu masuk la dlm akaun saye.. tapi, beberapa jam kemudian,.. bonus tu kena tarik balik..dia tulis cancel part of bonus... apasal??? bole bagi info tak??
abu85
QUOTE (silver @ Nov 17 2010, 07:39 PM) *
saye nak tanye la.. saye da bukak 3 akaun insta ni.. 2 yg sebelumnya da bangkrup, dan saye ada claim welcome bonus.. seterusnya saye bukak lg 1 akaun, ni yg ketiga.. saye claim welcome bonus,.. pas tu masuk la dlm akaun saye.. tapi, beberapa jam kemudian,.. bonus tu kena tarik balik..dia tulis cancel part of bonus... apasal??? bole bagi info tak??


cuber register guna email yg berbeza daftar ip yang berbeza..

nahnufx
QUOTE (abu85 @ Nov 25 2010, 12:21 PM) *
cuber register guna email yg berbeza daftar ip yang berbeza..


saya fikir u pernah trade guna lot besar sebelum ni menggunakan PC tersebut. Dimana ada kes kalau guna lot besar, bonus akan ditarik. once, sistem dah detect u nyer komputer IP address akan jadi masalah

saya ada kes beberapa kawan...buka acc guna email berbeza dan juga lain2 info yang berbeza, malah buka acc di PC yang lain juga akan ditarik bonus. So kesimpulannnya saya fikir, sistem detect IP address.

apa pon toksah kalut sgt dengan bonus tu sebab, jika kita bergantung dgn bonus tersebut lg berbahaya sebab risikonya dier bleh tarik bila2 masa jer especially dalam keadaan acc yg nazak
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.