Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Malaysia Room
InstaForex | Forex Forum | Forex world | InstaForex Forum > Forum Malaysia > Perbincangan Trader
Pages: 1, 2
cyberkids
salam semua ..meh lepak2 cni....kita bincang2 kat cni..mane tau nk wat gath ke....meh2..jgn malu2
widescreen
good move friend...

aku join...heheheh
emasstech
Semua dah dapt ker Bonus ???
widescreen
br dpt separuh je...tgh tunggu lg separuh
heheh

smile.gif
cyberkids
QUOTE (widescreen @ Jun 22 2009, 01:51 PM) *
br dpt separuh je...tgh tunggu lg separuh
heheh

smile.gif


la awatnye...keje keras skit bro utk dpt dua2..hihihi..aku ari tu siap wat cnfrce pasal bonus ni ngan vladimir n ekaterina rolleyes.gif

sape yg x dpt lagi, g pm ekaterina,bgi nmbr acc...yang pasal bonus akaun baru 30usd pun sama..g pm dia email korang..jgn risau,mesti dpt..kalo xdpt kita maki
widescreen
erm....dah byk email aku bg kat eka tu...stiap hr aku followup blk...tunggu apa kata putus diaorg plak...
klu dindong lg....aku bg bukti besar plak.hahahah

just wait n see.hehehhe
krunfx
tol jgk..bile ek nak dpt 30usd tu...huhuhu...


entah2 kertas yng kite isi tu dieorang buang....hahhaa
cyberkids
QUOTE (krunfx @ Jun 22 2009, 09:11 PM) *
tol jgk..bile ek nak dpt 30usd tu...huhuhu...


entah2 kertas yng kite isi tu dieorang buang....hahhaa


aku dh dpt la acc 30usd tu
krunfx
OOO...INGAT KERTAS HILANG TADI..HEHEHHEE
cyberkids
bengang la plak..aku x leh masuk cg lagi..dah dekat semiggu..kai celcom berukband ni angry.gif
widescreen
aku arini br ble masuk cg.....awat ek?
cyberkids
thanks instaforex..make a new section for malaysian..thanks
IFX Katerine
Our team was glad to help you. Enjoy communicating in your native language!
widescreen
wooo....ini sudah kira bgs...
hhehehehhe

smile.gif
cyberkids
QUOTE (widescreen @ Jun 25 2009, 08:16 PM) *
wooo....ini sudah kira bgs...
hhehehehhe

smile.gif

aku tolong dia translate untuk bukak section bru tdi..hahahahha..awek mintak tlg kene tlg la laugh.gif
cyberkids
hepy besday krunfx..semoga panjang umur..dimurahkan rezeki....... biggrin.gif
krunfx
open topic perbincangan..plase..hehe
cyberkids
QUOTE (krunfx @ Jun 25 2009, 09:07 PM) *
open topic perbincangan..plase..hehe


perbincangan trading ke??
krunfx
ape2 arr.....aku boleh jek o[pen psl trading..takut korang jela yng x membalasnye..hahah
gOdFeLLa
Alo semua.. aku baru register kat sini....
tumpang lalu yer smile.gif
krunfx
QUOTE (cyberkids @ Jun 25 2009, 03:06 PM) *
hepy besday krunfx..semoga panjang umur..dimurahkan rezeki....... biggrin.gif


tq...da 27 haribulan baru perasan komen ko...hahaha......anyway tq smile.gif
gween
newbie here....baguih..baguih..ada gak forum mesia ....minta tunjuk ajar dari sifu2 semua
cyberkids
QUOTE (gween @ Jun 27 2009, 11:57 AM) *
newbie here....baguih..baguih..ada gak forum mesia ....minta tunjuk ajar dari sifu2 semua


mari2...ramaikan komuniti malaysia...walaupun tajuk thread ni cacat...nk edit xleh lak..hiihhihi..nntila try edit...x jmpe lagi sifu2 katcni..semua nye merendah diri
nizamac79
salam... saya budak baru kat sini.. harap dapat tunjuk ajar dr otai2 biggrin.gif
cyberkids
QUOTE (nizamac79 @ Jun 27 2009, 09:11 PM) *
salam... saya budak baru kat sini.. harap dapat tunjuk ajar dr otai2 biggrin.gif


budak bru konon..gambar ko yg berlambak2 kat blog insta....hihihhi...go go IB malaysia...
desire
Weiii... ejaan TRADER salam daaa...

ubah sikit weii...

nanti malu kita trader tegar insta dari m'sia.... laugh.gif
emasstech
QUOTE (desire @ Jun 28 2009, 09:03 PM) *
Weiii... ejaan TRADER salam daaa...

ubah sikit weii...

nanti malu kita trader tegar insta dari m'sia.... laugh.gif



Haahaha aku pon baru perasan..
widescreen
heheh...xpe la...benda nk jd...x perasan tu.

smile.gif

erm...mn trader2 dr malaysia ni?senyap je thread ni...

smile.gif
trader kembara
salam!! huhu .... baru jumpa tempat lepak baru ....

moga2 meriah!!!!
widescreen
welcome bro

smile.gif
trader kembara
huhu ... masih sepi lagi ..... diluarsana banyak yang x tahu tepat lepak ni ....

hehe kena promote ni .......
xkojerfx
unsure.gif Salam semua warga insta kt sini...saya pun nk tompang meriahkan lai tmpt nih....
matlan
Salam...

aku org baru kat sini


tunjuk ajar ku master.... rolleyes.gif
nizamac79
QUOTE (matlan @ Jul 7 2009, 01:30 AM) *
Salam...

aku org baru kat sini


tunjuk ajar ku master.... rolleyes.gif



hahhahah abe lan pun ada sini
cyberkids
QUOTE (nizamac79 @ Jul 7 2009, 05:54 PM) *
hahhahah abe lan pun ada sini



jom sama2 meriahkan forum ni...pada partner2 jom ushar web baru http://partners.instaforex.com/en

go go instaforex
emasstech
QUOTE (cyberkids @ Jul 7 2009, 06:08 PM) *
jom sama2 meriahkan forum ni...pada partner2 jom ushar web baru http://partners.instaforex.com/en

go go instaforex



apa lagi nak citer..semua dah tau kot??? hehehehe
cyberkids
QUOTE (emasstech @ Jul 7 2009, 09:38 PM) *
apa lagi nak citer..semua dah tau kot??? hehehehe


saje je kasi havoc skit...hihihihi laugh.gif
Mee
Baru mula trade forex
Sekarang saya guna streamyx. Masalah untuk monitor trade jika outstation.
Mana broadband yang bagus dan murah ? Harap konsi pengalaman.
nizamac79
QUOTE (Mee @ Jul 23 2009, 09:28 AM) *
Baru mula trade forex
Sekarang saya guna streamyx. Masalah untuk monitor trade jika outstation.
Mana broadband yang bagus dan murah ? Harap konsi pengalaman.



bagi aku digi bagus.. wlaupun tak laju sgt tp stable utk trade biggrin.gif
Jaing
wow...ambo pom newbie nih....sila beri tunjuk ajar jugop.... biggrin.gif
bedul
mehh arrr...semua lepak sini lak.....
zairi77
salam semua..saya baru kat sini.. laugh.gif ..nak tanya nih sikit..pasal depo la..berapa yer..?1usd=rm3.8 yer..satu lagi,kalo masuk 20usd pastu yg kedua masuk 100usd adakah dikira dapat usd 3ousd tu?..saya budak baru nak belajar.. huh.gif
Jaing
QUOTE (zairi77 @ Aug 25 2009, 03:23 AM) *
salam semua..saya baru kat sini.. laugh.gif ..nak tanya nih sikit..pasal depo la..berapa yer..?1usd=rm3.8 yer..satu lagi,kalo masuk 20usd pastu yg kedua masuk 100usd adakah dikira dapat usd 3ousd tu?..saya budak baru nak belajar.. huh.gif


skang ni 1usd=rm3.70
depo $100 dah bleh claim bonus $30 tu bro..
zairi77
ooi.c..nih kalo nak masukkan duit kena tanya tuan tanah yer.. rolleyes.gif ..katakan modal ada 20usd..pastu bulan depan baru ada modal 100usd..so dapat ker 30usd tu.. unsure.gif
JaMeQ
baru melaporkan diri...

be the best with instaforex!!
irfanhaziq
SALAM SEMUA.. SAYA NEWBIE LAGI KAT ROOM NIE..
APA PUN TUJUAN SAYA NAK CARI KAWAN a.k.a RAKAN TRADER SEPERJUANGAN YANG SUDI NAK BERKAWAN DENGAN SAYA..
SESAPA SUDI NAK BERKAWAN BOLEH VIEW PROFILE SAYA

http://www.tagged.com/profile.html?uid=5411930538

http://my.opera.com/irfanhaziq2453/blog/

ANYWAY, SALAM PERKENALAN BUAT SEMUA..
WASSALAM..
- irfanhaziq
http://www.tagged.com/profile.html?uid=5411930538
http://my.opera.com/irfanhaziq2453/blog/
nizamac79
QUOTE (zairi77 @ Aug 25 2009, 12:12 PM) *
ooi.c..nih kalo nak masukkan duit kena tanya tuan tanah yer.. rolleyes.gif ..katakan modal ada 20usd..pastu bulan depan baru ada modal 100usd..so dapat ker 30usd tu.. unsure.gif



ye dapat ... janji masa nak claim balance ade 100usd dan ke atas serta histor pernah membuat deposit sebanyak 100usd
MaT
saya org baru.. tumpang lalu... huhu
MaT
saya nk belajar pasal forex nie.. klu ade sesape beminat nk ajar.. blehla add ym saya hacks2learn@yahoo.com happy.gif
MKA
ALO kawan sume/...aku ni baru je nak blaja bnda ni...aku nak tau nape tetiba aku punya bahagian TRADE dalam sistem tu tetiba sume ghaib..
sesapa yang tau tlg la maklum pada ku....t Q
sad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.