Instant Forex Trading

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages V  < 1 2 3 4 5 >  
Reply to this topic   Start new topic
Malaysia Room, Chit Chat Trader dari Malaysia(lets all malaysia trader discuss here)
 Topic Options
bedul
post Aug 4 2009, 04:47 AM
Post #41
Newbie
*

Group: Members
Posts: 1
Joined: 4-August 09
Member No.: 89

mehh arrr...semua lepak sini lak.....
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
<a href="http://www.mt5.com/">&#1060;&#1086;&#1088;&#1077;&#1082;&#1089; &#1087;&#1086;&#1088;&#1090;&#1072;&#1083;</a>
 
zairi77
post Aug 25 2009, 02:23 AM
Post #42
Newbie
*

Group: Members
Posts: 3
Joined: 25-August 09
Member No.: 122

salam semua..saya baru kat sini.. laugh.gif ..nak tanya nih sikit..pasal depo la..berapa yer..?1usd=rm3.8 yer..satu lagi,kalo masuk 20usd pastu yg kedua masuk 100usd adakah dikira dapat usd 3ousd tu?..saya budak baru nak belajar.. huh.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
Jaing
post Aug 25 2009, 04:28 AM
Post #43
Newbie
*

Group: Members
Posts: 3
Joined: 23-July 09
Member No.: 77

QUOTE (zairi77 @ Aug 25 2009, 03:23 AM) *
salam semua..saya baru kat sini.. laugh.gif ..nak tanya nih sikit..pasal depo la..berapa yer..?1usd=rm3.8 yer..satu lagi,kalo masuk 20usd pastu yg kedua masuk 100usd adakah dikira dapat usd 3ousd tu?..saya budak baru nak belajar.. huh.gif


skang ni 1usd=rm3.70
depo $100 dah bleh claim bonus $30 tu bro..



Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
zairi77
post Aug 25 2009, 05:12 AM
Post #44
Newbie
*

Group: Members
Posts: 3
Joined: 25-August 09
Member No.: 122

ooi.c..nih kalo nak masukkan duit kena tanya tuan tanah yer.. rolleyes.gif ..katakan modal ada 20usd..pastu bulan depan baru ada modal 100usd..so dapat ker 30usd tu.. unsure.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
JaMeQ
post Sep 10 2009, 04:57 PM
Post #45
Newbie
*

Group: Members
Posts: 2
Joined: 10-September 09
Member No.: 157

baru melaporkan diri...

be the best with instaforex!!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
irfanhaziq
post Sep 12 2009, 04:14 AM
Post #46
Newbie
*

Group: Members
Posts: 1
Joined: 12-September 09
From: BUKIT TINGGI @ KLANG
Member No.: 162

SALAM SEMUA.. SAYA NEWBIE LAGI KAT ROOM NIE..
APA PUN TUJUAN SAYA NAK CARI KAWAN a.k.a RAKAN TRADER SEPERJUANGAN YANG SUDI NAK BERKAWAN DENGAN SAYA..
SESAPA SUDI NAK BERKAWAN BOLEH VIEW PROFILE SAYA

http://www.tagged.com/profile.html?uid=5411930538

http://my.opera.com/irfanhaziq2453/blog/

ANYWAY, SALAM PERKENALAN BUAT SEMUA..
WASSALAM..
- irfanhaziq
http://www.tagged.com/profile.html?uid=5411930538
http://my.opera.com/irfanhaziq2453/blog/



irfanhaziq
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
nizamac79
post Sep 12 2009, 07:53 AM
Post #47
Introducing Broker, Malaysia
**

Group: Moderators
Posts: 31
Joined: 27-June 09
From: Malaysia
Member No.: 47

QUOTE (zairi77 @ Aug 25 2009, 12:12 PM) *
ooi.c..nih kalo nak masukkan duit kena tanya tuan tanah yer.. rolleyes.gif ..katakan modal ada 20usd..pastu bulan depan baru ada modal 100usd..so dapat ker 30usd tu.. unsure.gif



ye dapat ... janji masa nak claim balance ade 100usd dan ke atas serta histor pernah membuat deposit sebanyak 100usd
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
MaT
post Sep 25 2009, 02:16 PM
Post #48
Newbie
*

Group: Members
Posts: 3
Joined: 25-September 09
Member No.: 204

saya org baru.. tumpang lalu... huhu
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
MaT
post Sep 25 2009, 02:17 PM
Post #49
Newbie
*

Group: Members
Posts: 3
Joined: 25-September 09
Member No.: 204

saya nk belajar pasal forex nie.. klu ade sesape beminat nk ajar.. blehla add ym saya hacks2learn@yahoo.com happy.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
MKA
post Sep 27 2009, 03:05 AM
Post #50
Newbie
*

Group: Members
Posts: 1
Joined: 27-September 09
Member No.: 208

ALO kawan sume/...aku ni baru je nak blaja bnda ni...aku nak tau nape tetiba aku punya bahagian TRADE dalam sistem tu tetiba sume ghaib..
sesapa yang tau tlg la maklum pada ku....t Q
sad.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
nizamac79
post Sep 30 2009, 10:48 AM
Post #51
Introducing Broker, Malaysia
**

Group: Moderators
Posts: 31
Joined: 27-June 09
From: Malaysia
Member No.: 47

QUOTE (MKA @ Sep 27 2009, 10:05 AM) *
ALO kawan sume/...aku ni baru je nak blaja bnda ni...aku nak tau nape tetiba aku punya bahagian TRADE dalam sistem tu tetiba sume ghaib..
sesapa yang tau tlg la maklum pada ku....t Q
sad.gif



tak paham sgt soalan ni bro
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
MUNIR8350
post Oct 25 2009, 11:43 AM
Post #52
Newbie
*

Group: Members
Posts: 1
Joined: 25-October 09
Member No.: 285

salam all muslim,i m new here, nk tylah klau open account untuk pengeluaran duit kena wat verified acc ke kena load ic, driving licence gan bil2. smile.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
Crippersz
post Oct 25 2009, 11:48 AM
Post #53
Newbie
*

Group: Members
Posts: 5
Joined: 9-August 09
From: Putrajaya
Member No.: 97

QUOTE (nizamac79 @ Sep 30 2009, 05:48 PM) *
tak paham sgt soalan ni bro



salam bro, kenal aku lagi tak?? kita jumpe kat matrade aritu.. hahah.. supporter forum sini ke bro?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
Faizal_Fx
post Nov 2 2009, 02:29 PM
Post #54
Newbie
*

Group: Members
Posts: 2
Joined: 2-November 09
Member No.: 312

Salamm Perkenalan..Saya baru melaporkan diri.. biggrin.gif

Harap2 leh kasi meriah sikit kat sini..
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
ouka_lan
post Nov 2 2009, 06:55 PM
Post #55
Newbie
*

Group: Members
Posts: 1
Joined: 2-November 09
From: Terengganu
Member No.: 316

semekom sume....aku org baru kat cni ni....sila bg tnjuk ajar....hehehe biggrin.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
anuar5045
post Nov 9 2009, 12:26 PM
Post #56
Newbie
*

Group: Members
Posts: 6
Joined: 9-November 09
From: penang
Member No.: 341

QUOTE (cyberkids @ Jun 21 2009, 03:21 PM) *
salam semua ..meh lepak2 cni....kita bincang2 kat cni..mane tau nk wat gath ke....meh2..jgn malu2

ya...kat forum ni leh bincang2...tmbah ilmu n ideal2..n teknik2..
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
kamal79
post Nov 10 2009, 05:41 AM
Post #57
Newbie
*

Group: Members
Posts: 1
Joined: 10-November 09
Member No.: 344

Salam semua.. Trader2 malaysia... macamana perkembangan? aku tgkla, skang ni berlambak kursus2 bab2 forex yg ada. Dengan byran yg dikatakan berpatutan. Masalahnya bkn bayaran, tapi ilmu yg diberi berguna atau tidak. ada yg pkai ea, ada guna 100usd, ada guna 20usd, ada guna indi tapi aku npak ada satu dua aje yg memberangsangkan. Apa komen trader2 semua?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
Jaing
post Nov 10 2009, 09:32 AM
Post #58
Newbie
*

Group: Members
Posts: 3
Joined: 23-July 09
Member No.: 77

QUOTE (kamal79 @ Nov 10 2009, 06:41 AM) *
Salam semua.. Trader2 malaysia... macamana perkembangan? aku tgkla, skang ni berlambak kursus2 bab2 forex yg ada. Dengan byran yg dikatakan berpatutan. Masalahnya bkn bayaran, tapi ilmu yg diberi berguna atau tidak. ada yg pkai ea, ada guna 100usd, ada guna 20usd, ada guna indi tapi aku npak ada satu dua aje yg memberangsangkan. Apa komen trader2 semua?


bg aku semua ilmu itu berguna...cuma kita jer ygn tidak tahu camana nak guna ilmu tu...
dan semua teknik,sistem,indi itu boleh generate profit tapi xde yang 100% profitable..
bergantung kepada trader tu gak..jgn kita ingat kita bleh buat profit dengan teknik/indi yang ramai org bleh buat profit..kita semua xsama..walalupun teknik sama
apa yang xsama tu?...attribute kita xsama, pengawalan emosi, sikap tamak, tidak sabar, entry tanpa reason, dan lain2.
sepatutnya bende ni kita titik beratkan dahulu...teknik/system/indi tu kedian...bende ni hanya utk membantu kita sahaja..xde yg betul2 accurate
sebab tu kita sesetengah trader mengamalkan 20% teknik 80% psychology ... biggrin.gif



Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
gween
post Nov 13 2009, 07:24 AM
Post #59
Newbie
*

Group: Members
Posts: 18
Joined: 12-June 09
Member No.: 16

QUOTE (Jaing @ Nov 10 2009, 04:32 PM) *
bg aku semua ilmu itu berguna...cuma kita jer ygn tidak tahu camana nak guna ilmu tu...
dan semua teknik,sistem,indi itu boleh generate profit tapi xde yang 100% profitable..
bergantung kepada trader tu gak..jgn kita ingat kita bleh buat profit dengan teknik/indi yang ramai org bleh buat profit..kita semua xsama..walalupun teknik sama
apa yang xsama tu?...attribute kita xsama, pengawalan emosi, sikap tamak, tidak sabar, entry tanpa reason, dan lain2.
sepatutnya bende ni kita titik beratkan dahulu...teknik/system/indi tu kedian...bende ni hanya utk membantu kita sahaja..xde yg betul2 accurate
sebab tu kita sesetengah trader mengamalkan 20% teknik 80% psychology ... biggrin.gif


den setuju ngan ekau jaing.....ekekeke...

guno la apo teknik pung....teknik USD200...teknik USD1K....bagi den...teknik samo jer semuo.....rupo candle totap camtu.....lau x leh kawal emosi...disiplin....memang xleh morex....ekekeke


sekian...daripado den yg jauh di mato....

ekekke
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
 
dewaforex
post Nov 21 2009, 07:21 PM
Post #60
Newbie
*

Group: Members
Posts: 6
Joined: 21-November 09
From: ketereh
Member No.: 395

QUOTE (kamal79 @ Nov 10 2009, 05:41 AM) *
Salam semua.. Trader2 malaysia... macamana perkembangan? aku tgkla, skang ni berlambak kursus2 bab2 forex yg ada. Dengan byran yg dikatakan berpatutan. Masalahnya bkn bayaran, tapi ilmu yg diberi berguna atau tidak. ada yg pkai ea, ada guna 100usd, ada guna 20usd, ada guna indi tapi aku npak ada satu dua aje yg memberangsangkan. Apa komen trader2 semua?

salam semua,sbenarnyo bagi kawe kursus2 tu tak perlu. bhabis bratuss RM buat ape sedangkan forex ni mudah je ibarat (gajah depan mata tak nampak tp tikus seberang sungai yg ditakutkan).
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 

5 Pages V  < 1 2 3 4 5 >
   Reply to this topic   Start new topic

        1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 

Lo-Fi Version   Partnership with InstaForex   Open account in InstaForex   Support InstaForex Time is now: 16th July 2019 - 07:31 PM
Financial services provided by InstaForex Companies Group
© 2008-2019
   
InstaForexTM is a registered trademark of InstaForex Group