Instant Forex Trading

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topic   Start new topic
SUB IB INSTAFOREX, semua yg berkaitan
 Topic Options
wiro
post Oct 24 2010, 03:01 AM
Post #1
Newbie
*

Group: Members
Posts: 2
Joined: 24-October 10
Member No.: 5,133

salam tuan tuan dan puan...


nak tanya la....sub ib insta ada apapa komisyen tak? kalau ada mcm mana cara kiraannya?\

TQ
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
 
paknalbudu
post Nov 7 2010, 05:56 AM
Post #2
Newbie
*

Group: Members
Posts: 5
Joined: 7-November 10
From: Pasir Puteh, KELANTAN
Member No.: 5,483

QUOTE (wiro @ Oct 24 2010, 10:01 AM) *
salam tuan tuan dan puan...


nak tanya la....sub ib insta ada apapa komisyen tak? kalau ada mcm mana cara kiraannya?\

TQ


wsalam....saya pun baru join forum kat instafx ni......kat forum ni...sunyi aje...kebanyakan pebincangaan yang dibuka x de sambutan..ape ke hel...baik dari ib, sapport, master2 forex tarrak tunjuk reaspon....apa cerita bro...saya nak jawab pun tak reti tentang sub ib ni...klu boleh kawe pun nak join jadi sub ib.....ya salam....
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
mamat
post Nov 8 2010, 01:07 PM
Post #3
Newbie
*

Group: Members
Posts: 1
Joined: 8-November 10
Member No.: 5,523


salam tuan tuan dan puan...


nak tanya la...pernah tak duit hilang semasa trading... bila check ianya dikeluarkan oleh orang lain tanpa pengetahuan owner..
TQ
[/quote]
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
jebat66
post Apr 10 2011, 12:02 AM
Post #4
Member
**

Group: Members
Posts: 33
Joined: 15-July 09
From: malaysia
Member No.: 70

QUOTE (mamat @ Nov 8 2010, 08:07 PM) *
salam tuan tuan dan puan...


nak tanya la...pernah tak duit hilang semasa trading... bila check ianya dikeluarkan oleh orang lain tanpa pengetahuan owner..
TQ


kenapa tuan,ada masalah ke?



Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
pentolkorek
post Jun 7 2011, 04:54 PM
Post #5
Newbie
*

Group: Members
Posts: 2
Joined: 7-June 11
Member No.: 10,672

saya mau tanya,apakah postingan kita diforum ini dibayar oleh pihak instaforex atau tidak?kartena forum yang lain dibayar oleh instaforex.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
jebat66
post Jul 16 2011, 03:09 AM
Post #6
Member
**

Group: Members
Posts: 33
Joined: 15-July 09
From: malaysia
Member No.: 70

QUOTE (pentolkorek @ Jun 7 2011, 11:54 PM) *
saya mau tanya,apakah postingan kita diforum ini dibayar oleh pihak instaforex atau tidak?kartena forum yang lain dibayar oleh instaforex.


untuk posting berbayar mungkin tuan boleh cuba disini
http://forum.mt5.com/



Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
yee71
post Sep 2 2011, 04:37 AM
Post #7
Newbie
*

Group: Validating
Posts: 3
Joined: 2-September 11
Member No.: 11,602

QUOTE (jebat66 @ Apr 10 2011, 12:02 AM) *
kenapa tuan,ada masalah ke?


saya ada masalah ib wat keluar duit tapi tak masuk acc. saya
cuba tukar ib tapi difahamkan takleh tukar ib untuk buat draw
iaitu depo dan draw mesti ib yg sama
ada sapa2 boleh tolong utk saya buat draw
tolong lah... saya memang minat dgn forex ni tapi ini pulak masalahnya
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
jebat66
post Sep 2 2011, 11:28 PM
Post #8
Member
**

Group: Members
Posts: 33
Joined: 15-July 09
From: malaysia
Member No.: 70

QUOTE (yee71 @ Sep 2 2011, 11:37 AM) *
saya ada masalah ib wat keluar duit tapi tak masuk acc. saya
cuba tukar ib tapi difahamkan takleh tukar ib untuk buat draw
iaitu depo dan draw mesti ib yg sama
ada sapa2 boleh tolong utk saya buat draw
tolong lah... saya memang minat dgn forex ni tapi ini pulak masalahnya


boleh post ss IB tu keluarkan duit tak?



Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
yee71
post Sep 3 2011, 05:07 AM
Post #9
Newbie
*

Group: Validating
Posts: 3
Joined: 2-September 11
Member No.: 11,602

QUOTE (jebat66 @ Sep 3 2011, 12:28 AM) *
boleh post ss IB tu keluarkan duit tak?


maaf saya tak faham ss IB tu apa.
tapi mungkin no transfer di dlm acc.histroy (150537)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
jebat66
post Sep 3 2011, 01:54 PM
Post #10
Member
**

Group: Members
Posts: 33
Joined: 15-July 09
From: malaysia
Member No.: 70

QUOTE (yee71 @ Sep 3 2011, 12:07 PM) *
maaf saya tak faham ss IB tu apa.
tapi mungkin no transfer di dlm acc.histroy (150537)


screen shot IB tersebut withdraw akaun tuan
tuan tak contact IB tersebut semula ke?
cuba tuan bagitau masalah tuan dithread IB tersebut, ini thread dia http://www.carigold.com/portal/forums/show...ad.php?t=129200



Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
yee71
post Sep 4 2011, 03:16 PM
Post #11
Newbie
*

Group: Validating
Posts: 3
Joined: 2-September 11
Member No.: 11,602

QUOTE (jebat66 @ Sep 3 2011, 01:54 PM) *
screen shot IB tersebut withdraw akaun tuan
tuan tak contact IB tersebut semula ke?
cuba tuan bagitau masalah tuan dithread IB tersebut, ini thread dia http://www.carigold.com/portal/forums/show...ad.php?t=129200


pada peringkat awal saya ada hubungi beliau, dapat dan beliau menyatakan duit dah masuk dan akan trensfer ke akuan saya, tapi lepas tu saya call dia tak angkat, msg dlm yahoo mesenger pun tak jawab, dah banyak kali try. saya dah fedup.
cuma sekarang saya masih aktif lg treding dlm instarfx ni. cuma kalu boleh macam mana saya nak draw duit saya ni, mintak tolong sanggat2 lah, tambahan pula lepah raya ni. ada tak alternatif lain untuk saya, saya berharap sangangat ifx ni sebagai side income saya.
minta tolong sangat.
tq
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
<a href="http://www.mt5.com/">&#1060;&#1086;&#1088;&#1077;&#1082;&#1089; &#1087;&#1086;&#1088;&#1090;&#1072;&#1083;</a>
 
jebat66
post Sep 4 2011, 11:43 PM
Post #12
Member
**

Group: Members
Posts: 33
Joined: 15-July 09
From: malaysia
Member No.: 70

QUOTE (yee71 @ Sep 4 2011, 10:16 PM) *
pada peringkat awal saya ada hubungi beliau, dapat dan beliau menyatakan duit dah masuk dan akan trensfer ke akuan saya, tapi lepas tu saya call dia tak angkat, msg dlm yahoo mesenger pun tak jawab, dah banyak kali try. saya dah fedup.
cuma sekarang saya masih aktif lg treding dlm instarfx ni. cuma kalu boleh macam mana saya nak draw duit saya ni, mintak tolong sanggat2 lah, tambahan pula lepah raya ni. ada tak alternatif lain untuk saya, saya berharap sangangat ifx ni sebagai side income saya.
minta tolong sangat.
tq


tuan tulis masalah tuan dalam thread dia yang sy bagi tu http://www.carigold.com/portal/forums/show...ad.php?t=129200




Go to the top of the page
 
+Quote Post
 

   Reply to this topic   Start new topic

        1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 

Lo-Fi Version   Partnership with InstaForex   Open account in InstaForex   Support InstaForex Time is now: 25th August 2019 - 01:35 AM
Financial services provided by InstaForex Companies Group
© 2008-2019
   
InstaForexTM is a registered trademark of InstaForex Group