Instant Forex Trading

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topic   Start new topic
InstaForex Great Race
 Topic Options
nizamac79
post Sep 10 2009, 09:00 AM
Post #1
Introducing Broker, Malaysia
**

Group: Moderators
Posts: 31
Joined: 27-June 09
From: Malaysia
Member No.: 47

Peraduan "InstaForex Great Race" pusingan ke 4

Dalam kehangatan peraduan pusingan ketiga belum reda kini pandaftaran bagi pusingan ke 4 telah pun bermula. Jumlah hadiah 8000usd telah pun diagihkan kepada pemenang-pemenang yang layak bagi pusingan ke 3. Merujuk kepada statistik peraduan, 25 orang dari 10 negara telah diumumkan sebagai pemenang, manakala jumlah hadiah yang telah diagihkan setakat ini adalah 25,000 usd !!!

Bagi peserta peraduan "InstaForex Great Race" ini, anda berpeluang untuk memenangi hadiah- hadiah hebat tanpa menanggung sebarang risiko kerana anda hanya menggunakan akaun demo.

Buat masa ini pendaftaran peraduan untuk pusingan ke empat masih berlangsung. Hadiah keseluruhan bernilai 8000 usd.


Hadiah akan diagihkan kepada para pemenang seperti berikut :


*Hadiah 1 - 3000 USD;
*Hadiah 2 - 2000 USD;
*Hadiah 3 - 1000 USD;
*Hadiah 4 - 750 USD;
*Hadiah 5 - 500 USD;
*Hadiah 6 - 250 USD;
*Hadiah 7 - 100 USD + 40 bonus points;
*Hadiah 8 - 100 USD +30 bonus points;
*Hadiah 9 - 100 USD +20 bonus points;
*Hadiah 10 - 100 USD + 10 bonus points;
*Hadiah 11 - 100 USD + 5 bonus points

Pendaftaran ini sah sehingga 30 September 2009 di laman "contect page"

Sila rujuk di sini untuk senarai penuh peserta
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
<a href="http://www.mt5.com/">&#1060;&#1086;&#1088;&#1077;&#1082;&#1089; &#1087;&#1086;&#1088;&#1090;&#1072;&#1083;</a>
 
matlan
post Sep 12 2009, 02:53 PM
Post #2
Newbie
*

Group: Members
Posts: 3
Joined: 6-July 09
Member No.: 61

Round ke 4 ni make sure kawe no 1... keh keh keh.....
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
nizamac79
post Sep 17 2009, 08:28 PM
Post #3
Introducing Broker, Malaysia
**

Group: Moderators
Posts: 31
Joined: 27-June 09
From: Malaysia
Member No.: 47

"Great Race InstaForex": Pemenang yang ci cari-cari
"Great Race InstaForex": - berikut adalah senarai nama pemenang
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
Tompinai
post Sep 21 2009, 12:53 PM
Post #4
Newbie
*

Group: Members
Posts: 1
Joined: 21-September 09
From: Sabah Malaysia
Member No.: 190

Thaniah, traders hebat di Instaforex Malaysia!



MQL Programming Services!
- http://www.tompinai.com
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
qareem
post Oct 25 2009, 07:32 AM
Post #5
Newbie
*

Group: Members
Posts: 17
Joined: 20-June 09
From: Fayette House
Member No.: 40

QUOTE (Tompinai @ Sep 21 2009, 07:53 PM) *
Thaniah, traders hebat di Instaforex Malaysia!

tQ Tompinai..
Alhamdulillah...
tapi tak cukup hbat lg ni..kalau dpt nombor 1 baru lah hebat... tongue.gif

I ada post kan statement spjg tempoh Greatrace tersebut..
http://forum.instaforex.com/index.php?showtopic=684

Greatrace kali ini, sy tak dpt fokus, sbb byk komitmen kat kolej, assignment individu, grup, midterm test dsb..
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
 
myonline
post Nov 21 2010, 07:56 PM
Post #6
Newbie
*

Group: Members
Posts: 10
Joined: 18-December 09
From: Kuala Lumpur, Malaysia
Member No.: 595

next race boleh menang kot.. smile.gif



Go to the top of the page
 
+Quote Post
 

   Reply to this topic   Start new topic

        1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 

Lo-Fi Version   Partnership with InstaForex   Open account in InstaForex   Support InstaForex Time is now: 7th December 2019 - 07:38 PM
Financial services provided by InstaForex Companies Group
© 2008-2019
   
InstaForexTM is a registered trademark of InstaForex Group