Instant Forex Trading

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages V   1 2 >  
Reply to this topic   Start new topic
Rujukan utk yang tak tau
 Topic Options
nizamac79
post Jun 27 2009, 02:18 PM
Post #1
Introducing Broker, Malaysia
**

Group: Moderators
Posts: 31
Joined: 27-June 09
From: Malaysia
Member No.: 47

Bagi trader - trader dr Malaysia yang ingin mengetahui serba sedikit info mengenai INSTAFOREX leh la melawat ke blog saya - Insta Forex Malaysia .

Kat sini ade la terang camana nak guna khidmat local depo/draw ... cara nak register akaun dll
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
<a href="http://www.mt5.com/">&#1060;&#1086;&#1088;&#1077;&#1082;&#1089; &#1087;&#1086;&#1088;&#1090;&#1072;&#1083;</a>
 
cyberkids
post Jun 27 2009, 02:31 PM
Post #2
Member
**

Group: Members
Posts: 40
Joined: 12-June 09
From: malaysia
Member No.: 19

QUOTE (nizamac79 @ Jun 27 2009, 09:18 PM) *
Bagi trader - trader dr Malaysia yang ingin mengetahui serba sedikit info mengenai INSTAFOREX leh la melawat ke blog saya - Insta Forex Malaysia .

Kat sini ade la terang camana nak guna khidmat local depo/draw ... cara nak register akaun dll



mantap bro



Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
krunfx
post Jun 28 2009, 02:01 PM
Post #3
Newbie
*

Group: Members
Posts: 14
Joined: 13-June 09
Member No.: 23

bro nizamac mmg la mantap...da popular da....kat blog insta tu sume muke die..hehhehe
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
widescreen
post Jul 2 2009, 05:29 AM
Post #4
Newbie
*

Group: Members
Posts: 17
Joined: 15-June 09
From: penang
Member No.: 29

mmg mantap bro nizamac kita ni.
ms ari expo forex aritu pun....bkn main dedicated lg menolong bebudak instafx dr russia tu oda bj ngan brosur utk instafx.heheh

btw...awat kat galeri pics insta,nama bro nizamac kita ni lain?diaorg x reti eja ni...hehhe
smile.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
nizamac79
post Jul 7 2009, 10:49 AM
Post #5
Introducing Broker, Malaysia
**

Group: Moderators
Posts: 31
Joined: 27-June 09
From: Malaysia
Member No.: 47

QUOTE (widescreen @ Jul 2 2009, 12:29 PM) *
mmg mantap bro nizamac kita ni.
ms ari expo forex aritu pun....bkn main dedicated lg menolong bebudak instafx dr russia tu oda bj ngan brosur utk instafx.heheh

btw...awat kat galeri pics insta,nama bro nizamac kita ni lain?diaorg x reti eja ni...hehhe
smile.gif



hahhahaha saje jer tu tunjuk komitmen sket2 smile.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
nizamac79
post Jul 11 2009, 02:34 PM
Post #6
Introducing Broker, Malaysia
**

Group: Moderators
Posts: 31
Joined: 27-June 09
From: Malaysia
Member No.: 47

memandangkan hari ni tak trading aku ade la upload sebahagian ebook yang ada dalam simpanan aku ....

sapa rasa nak ambikla .....

http://instaforexmalaysia.wordpress.com/gallery/khazanah/

kalau aku rajin nanti aku tambah lagi laugh.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
nizamac79
post Sep 17 2009, 08:37 PM
Post #7
Introducing Broker, Malaysia
**

Group: Moderators
Posts: 31
Joined: 27-June 09
From: Malaysia
Member No.: 47

Bagi yang masih confuse utk lakukan depo/draw melalui IB leh refer sini


http://instaforexmalaysia.wordpress.com/lo...ositwithdrawal/
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
MaT
post Sep 25 2009, 04:04 PM
Post #8
Newbie
*

Group: Members
Posts: 3
Joined: 25-September 09
Member No.: 204

Salam.. saya org baru... sila bagi tunjuk ajar ye..
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
nizamac79
post Sep 30 2009, 10:47 AM
Post #9
Introducing Broker, Malaysia
**

Group: Moderators
Posts: 31
Joined: 27-June 09
From: Malaysia
Member No.: 47

QUOTE (MaT @ Sep 25 2009, 11:04 PM) *
Salam.. saya org baru... sila bagi tunjuk ajar ye..



apa2 nak tau tanya jer... jgn malu2 ....
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
nizamac79
post Oct 7 2009, 06:52 AM
Post #10
Introducing Broker, Malaysia
**

Group: Moderators
Posts: 31
Joined: 27-June 09
From: Malaysia
Member No.: 47

bagi yang ingin register akaun rujuk : http://instaforexmalaysia.wordpress.com/about/

bagi yang ingin membuat depo/draw sila rujuk : http://instaforexmalaysia.wordpress.com/lo...ositwithdrawal/


Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
jebat66
post Nov 12 2009, 07:17 AM
Post #11
Member
**

Group: Members
Posts: 33
Joined: 15-July 09
From: malaysia
Member No.: 70

QUOTE (kiuts @ Nov 4 2009, 01:10 PM) *
dah klik dah.. tapi dia kuar mcm nih...



kena register ka nak masuk bl0g tuh? unsure.gif



xpyh register blog tu pon xpe.
saya masuk ok je smile.gif



Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
myonline
post Dec 18 2009, 12:37 PM
Post #12
Newbie
*

Group: Members
Posts: 10
Joined: 18-December 09
From: Kuala Lumpur, Malaysia
Member No.: 595

salam bro nije...

mintak tlg sket...
kat mana nak tengok acc affiliate...
login kat link mana..atau kat dlm trading platform...



Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
NusantaraForex
post Dec 28 2009, 07:39 AM
Post #13
Newbie
*

Group: Members
Posts: 1
Joined: 28-December 09
Member No.: 681

Bro Nizamac...

sy org baru...

Nak tanya beberapa soalan...

1) Insta ada rules tertentu ka bila kita hedging?

2) Ada had maksimumka untuk open trade dan pending order?

itu sja buat masa ni... Thanks.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
ryusuke
post Jan 6 2010, 04:56 AM
Post #14
Newbie
*

Group: Members
Posts: 1
Joined: 6-January 10
Member No.: 767

salam semua,

sy cukup berminat ntuk jadik insta IB nih..nak tau la camane procedure apply ib ni.
satu lg ape syarat2 nk jadik IB?
Ntuk makluman, sy ni nubie lg, experience trading dlm 2 tahun ++ gitu. smile.gif

tq
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
Powerfx_ea
post Jan 25 2010, 07:05 AM
Post #15
Newbie
*

Group: Members
Posts: 11
Joined: 21-January 10
Member No.: 958

QUOTE (nizamac79 @ Jun 27 2009, 09:18 PM) *
Bagi trader - trader dr Malaysia yang ingin mengetahui serba sedikit info mengenai INSTAFOREX leh la melawat ke blog saya - Insta Forex Malaysia .

Kat sini ade la terang camana nak guna khidmat local depo/draw ... cara nak register akaun dll



Salam SIFU nizamac79. Saya ni NEWBIE sangat2 ni . Nk tompang belajar ngan SIFU bleh ke?? laugh.gif

Sekian.



Powerfx_ea Script Style

Peluang SESUAI Utk Trade BUKAN Datang Setiap Masa. Dan Setiap Masa Yang SESUAI Gunakanlah Utk Trade Secara Bijak.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
jebat66
post Jan 29 2010, 10:28 AM
Post #16
Member
**

Group: Members
Posts: 33
Joined: 15-July 09
From: malaysia
Member No.: 70

QUOTE (ryusuke @ Jan 6 2010, 11:56 AM) *
salam semua,

sy cukup berminat ntuk jadik insta IB nih..nak tau la camane procedure apply ib ni.
satu lg ape syarat2 nk jadik IB?
Ntuk makluman, sy ni nubie lg, experience trading dlm 2 tahun ++ gitu. smile.gif

tq



boleh rujuk disni http://partners.instaforex.com/en/introducer_broker.php



Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
jebat66
post Jan 29 2010, 10:29 AM
Post #17
Member
**

Group: Members
Posts: 33
Joined: 15-July 09
From: malaysia
Member No.: 70

QUOTE (myonline @ Dec 18 2009, 07:37 PM) *
salam bro nije...

mintak tlg sket...
kat mana nak tengok acc affiliate...
login kat link mana..atau kat dlm trading platform...


boleh lihat disini https://secure.instaforex.com/en/



Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
nizamac79
post Feb 24 2010, 05:47 AM
Post #18
Introducing Broker, Malaysia
**

Group: Moderators
Posts: 31
Joined: 27-June 09
From: Malaysia
Member No.: 47

QUOTE (hebat2010 @ Feb 23 2010, 09:24 PM) *
Askm........saya nak mintak tolong. saya nie baru nak buka akaun InstaForex....
saya ada kemusykilan skit........

1) boleh kee klu kita buka akaun nie lebih drp satu akaun? - boleh bos
2)mengenai akaun type...klu modal kita rendah skit, akaun mana y paling sesuai? standart @ eurika??? - amik yang standar je....
3)Trading server location? yg mana paling sesuai utk kita d malaysia? Apa bezanya masing2tuu...abbil singapore.. dekat dgn kite .. gmkn execute lbh laju
4) berkenaan leverage....klu mcm saya nie dgn modal yg kecik, leverage mana yg paling sesuai utk diisi dlm form nak register tuuu...keee mana2 pon boleh???[/color]
5) affliate code tuuu...nak letak apa yeaa masa register...apa maksud GH tuuu....
6) sebelum nie saya dah pernah buka " trading Platform Insta....tapi macam tak betul ajeee...asyik kata serve tengah update & no connection....mgkn internet connection problem
so yg nie camane nak buat tuuu........nak mula kt mana supaya petunjuk GBP/usd/ Eud dlll keluar mcm biasa...nie takde apa2 yg kuar....so camane yeaaa...[/size][/size]

HARAP SAPE2 DAPAT MEMBANTU SAYA......BANTUAN SANGAT2 DIHARGAI.OK



[color="#FF0000"Harap jawapan saya dapat membantu]
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
jana wang forex
post Apr 15 2010, 10:57 PM
Post #19
Newbie
*

Group: Members
Posts: 8
Joined: 15-April 10
From: kedah
Member No.: 1,920

bro, kalu saya nak jadi ib Exchanger mcmmana? berapa min modal? apa syarat2nya....

visit my blog http://janawangforex.co.cc



Visit My Websitewww.janawangforex.co.cc
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
 
black dragon
post Apr 19 2010, 09:23 AM
Post #20
Newbie
*

Group: Members
Posts: 1
Joined: 19-April 10
Member No.: 1,967

Salam dan salam perkenalan wat TT,

Aq nak wat pertanyaan tentang kemusyikilan.

A. lepas buka ac nak kena wat verify ac x untuk tujuan lwd. Jika ade kat mane aq nak wat nie. (dah cari tp x jumpa lak).

B. Masa nak wat lwd masuk kat kabinet pas tu nak kena anta sms/email kat mana.

C. bila nak depo kat bank tempatan hanya sms saje ke. tau ade cara lain .

tima kasih. unsure.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 

2 Pages V   1 2 >
   Reply to this topic   Start new topic

        1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 

Lo-Fi Version   Partnership with InstaForex   Open account in InstaForex   Support InstaForex Time is now: 16th July 2019 - 07:31 PM
Financial services provided by InstaForex Companies Group
© 2008-2019
   
InstaForexTM is a registered trademark of InstaForex Group