Instant Forex Trading

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topic   Start new topic
ws.undercvr e.a, profit in one weeks
 Topic Options
wiens_undercvr
post Jul 20 2010, 12:53 PM
Post #1
Newbie
*

Group: Members
Posts: 4
Joined: 20-July 10
Member No.: 3,423

e.a nie untuk pair gbp/usd shja,klu brani try yg lain buleh,tapi kna tengok 15minute sekali,,,ha klu gbp/usd x usah risau.. buleh trade hari isnin hgga hari khamis shja..hari jumaat kol 8 mlm sampai kol 10.. lpas tu relax tengok kira2 profit brapa.. e.a nie hasil titk peluh saya sendiri yang buat..

klu sesiapa yang nk.. aku bagi... aku jual e.a ni harga tak lah brapa sangat..duit gerenti balik lpas guna e.a nie...

PRICE USD 15. 10 usd utk e.a,5usd utk donation kpda mereka yang kurang mampu. ** org ssh la mksudnya.. aku jual kat sini murah klu kat web aku lagi mahal..sbb aku dh join instaforex aku kongsi murah la ng kengkawan semua..

cara 1: byr gna LR USD15 bayar sini <<<<15USD>>>>>

lpas tu email lpas buat payment

ws.undercvr@gmail.com ataupn sms ke +60135695989

dijamin duit dtg balik...lpas guna.. ws.undercvr e.a..

amaran!!!!! guna gbp/usd tf m15..
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
<a href="http://www.mt5.com/">&#1060;&#1086;&#1088;&#1077;&#1082;&#1089; &#1087;&#1086;&#1088;&#1090;&#1072;&#1083;</a>
 
wiens_undercvr
post Jul 20 2010, 01:04 PM
Post #2
Newbie
*

Group: Members
Posts: 4
Joined: 20-July 10
Member No.: 3,423

Attached File  ws.undercvr_image.jpg ( 444.39K ) Number of downloads: 25
lihat image yang saya campur aduk kan pair currency... sawah padi subur menghijau.... rolleyes.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
hulubalang
post Jan 11 2011, 08:56 AM
Post #3
Newbie
*

Group: Members
Posts: 2
Joined: 11-January 11
Member No.: 7,852

QUOTE (wiens_undercvr @ Jul 20 2010, 08:04 PM) *
Attached File  ws.undercvr_image.jpg ( 444.39K ) Number of downloads: 25
lihat image yang saya campur aduk kan pair currency... sawah padi subur menghijau.... rolleyes.gif


Wah..banyaknya untung...best la kalau hari2 bole dpt macamni.
Eh..berapa modal mimima utk pakai EA ni bro ?
Bole pakai d broker InstaForex ke?
Setting kena buat sendiri ke atau guna DEFAULT aje?
Ada bagi cara2 nak guna / setting EA ni sekali ke ?

Nampak menarik .. smile.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
kalamsiber
post Jan 12 2011, 08:21 AM
Post #4
Newbie
*

Group: Members
Posts: 4
Joined: 12-January 11
Member No.: 7,932

hahaha boleh kaya nih
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
hulubalang
post Feb 24 2011, 08:21 AM
Post #5
Newbie
*

Group: Members
Posts: 2
Joined: 11-January 11
Member No.: 7,852

Ruangan forum Insta ni tak meriah la...Boring nak masuk selalu...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
 
faridisham
post Mar 17 2011, 10:27 AM
Post #6
Newbie
*

Group: Members
Posts: 17
Joined: 5-January 11
Member No.: 7,331

Alamak. Kenapa takde perkembangan baru mengenai ea ni?









Go to the top of the page
 
+Quote Post
 

   Reply to this topic   Start new topic

        1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 

Lo-Fi Version   Partnership with InstaForex   Open account in InstaForex   Support InstaForex Time is now: 9th December 2019 - 09:23 AM
Financial services provided by InstaForex Companies Group
© 2008-2019
   
InstaForexTM is a registered trademark of InstaForex Group