Instant Forex Trading

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages V  < 1 2  
Reply to this topic   Start new topic
20usd boleh jadi jutawan dlm 185 hari
 Topic Options
ganufx
post Dec 20 2009, 06:22 AM
Post #21
Newbie
*

Group: Members
Posts: 3
Joined: 20-December 09
Member No.: 609

QUOTE (cikgu pencen @ Nov 18 2009, 08:53 PM) *
salam utk semua member forum,..
saya cuma nak test aje, adakah member forum ni tau,. adanya strategi 20usd jadi 1 juta dlm 185hari,..
rupa2nya member forum belum jumpe ye,..(saya dah cuba dlm 1 bln saya dpt 2670pips)
nak tau klik disini...


20usd jadi 1 juta dlm 185hari



salam..

betul ke ni? ader yg pnh g ke kt cni?




Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
<a href="http://www.mt5.com/">&#1060;&#1086;&#1088;&#1077;&#1082;&#1089; &#1087;&#1086;&#1088;&#1090;&#1072;&#1083;</a>
 
Crossfitter
post Dec 22 2009, 08:04 PM
Post #22
Member
**

Group: Members
Posts: 46
Joined: 22-December 09
Member No.: 634

Cikgu pencen ni mcm antara tenaga oengajar sendiri je... tak tau la pakai teknik ape ni mungkin candlestick, trendline, fibo, dll.. yg pasti dia guna hedging utk "ganti" stop loss. Satu lagi takde real testimoni/statement orang yg pakai teknik ni termasuk admin sendiri... Pape pun bole mintak balik duit lepas seminar kalau tak puas hati.. mungkin bole pegi tgk camane...






happy.gif



Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
kv8841b
post May 7 2010, 05:50 PM
Post #23
Newbie
*

Group: Members
Posts: 1
Joined: 7-May 10
Member No.: 2,289

hehehe....salam semua.....selamat sejahtera......aku ni masih baru....lokasi kat langkawi.....kalau bleh advise......cantik gak tu.....email?....

kv8841b@gmail.com

sharing is caring......
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
kuda utara
post May 11 2010, 03:07 AM
Post #24
Newbie
*

Group: Members
Posts: 8
Joined: 24-March 10
From: bukit mertajam
Member No.: 1,642

mcm mn kalau xde chart cndle,bar n line chart x guna indi..xda teknikal analisi..xda analisi fundemental?? blank ja kat terminal..
trade scapping 100pip skali inter post...bkn intraday n bkn swing just scpping..100pip konsisten.
teamkudautara@gmail.com
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
TheBiggerTheRisk
post May 19 2010, 03:10 PM
Post #25
Newbie
*

Group: Members
Posts: 3
Joined: 19-May 10
Member No.: 2,482

Boleh, kena yakin...hati mau kuat
Attached File(s)
Attached File  Statement__573967.htm ( 42.96K ) Number of downloads: 29
 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
abaj98
post Nov 13 2010, 06:32 AM
Post #26
Newbie
*

Group: Members
Posts: 1
Joined: 13-November 10
Member No.: 5,628

kawe,kalo bener modal 20usd tu bole buat kita jadi jutawan dlm 6 bulan,sy bole bg profit tu 1/2 kepda ko punya teknik tu la
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
Jarot
post Dec 20 2010, 05:08 PM
Post #27
Newbie
*

Group: Members
Posts: 10
Joined: 20-December 10
Member No.: 6,730

Boleh juga email ke budihartoj@gmail.com
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
dinasay
post Feb 1 2011, 11:52 PM
Post #28
Newbie
*

Group: Members
Posts: 4
Joined: 1-February 11
From: on line
Member No.: 8,324

ada satu juta delapan ratus sembilan puluh lima cara orang nak jual e book yg berisi sembilan puluh sembilan juta sembilan ratus sembilan puluh sembilan kalimat yg indah belaka..... dan di tambah satu kalimat yg keramat yaitu ... '' mr . jos , jualkan ebook ini ke orang lain , dan awak berhak mendapatkan 50 % dari hasil penjualan tersebut '' . coba korang pikir.. harga e book $ 20 usd. satu hari boleh dapet pembeli 100 orang, maka hasilnya adalah ... $10 usd x 100 x 185 = wow... bila kita boleh dapat 100 orang sehari ...... kasian kat nebiew yg jadi mangsa ......
profit 108 % dalam 10 hari trading ? fxtumpakoyot.wordpress.com .....
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
myonline
post Apr 10 2011, 09:22 PM
Post #29
Newbie
*

Group: Members
Posts: 10
Joined: 18-December 09
From: Kuala Lumpur, Malaysia
Member No.: 595

QUOTE (cikgu pencen @ Nov 2 2009, 02:59 AM) *
salam .,
saya orang kedah
sapa2 orang kedah boleh email saya mcmana nak trade tanpa guna ind, signal,robot , stop loss,
20usd boleh jadi jutawan dlm 185 hari. trade tanpa rugi,.

email: abrasa49@gmail.com


dahsyat la cikgu kita ni..
habaq mai la sini..
boleh share kot ...



Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
sham165
post Apr 11 2011, 05:11 AM
Post #30
Newbie
*

Group: Members
Posts: 3
Joined: 10-April 11
From: KL
Member No.: 9,241

QUOTE (myonline @ Apr 11 2011, 05:22 AM) *
dahsyat la cikgu kita ni..
habaq mai la sini..
boleh share kot ...


Trade Tanpa rugi itu agak MUSTAHIL. usd20 jadi jutawan itu BOLEH..bravo


Attached File(s)
Attached File  ss126.jpg ( 239.34K ) Number of downloads: 20
 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
jamal_85
post Apr 12 2011, 02:38 AM
Post #31
Newbie
*

Group: Members
Posts: 6
Joined: 11-April 11
From: kulim, kedah
Member No.: 9,253

Boleh, kena yakin...hati mau kuat

Attached File(s)
Statement__573967.htm ( 42.96K ) Number of downloads: 17



peh.. apa ka hebat TheBiggerTheRisk.... mintak turun sket ilmu... rolleyes.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
dause
post Jun 16 2011, 09:46 PM
Post #32
Newbie
*

Group: Validating
Posts: 1
Joined: 15-June 11
Member No.: 10,764

perh mantapla bro thebiggerrisk..kongsi skt bro..
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
fire4
post Jun 28 2011, 02:53 PM
Post #33
Newbie
*

Group: Members
Posts: 8
Joined: 28-June 11
From: johor
Member No.: 10,905

uhh aku masuk sini sebab tertarik ngan tajuk nya ni,... uhh mustahil2....kalu tulis mula dengan 1 sen aku pon boleh, hari2 market cun ke huhuh, ish2 boleh tu boleh kot haha, tapi kalu betul ape salahnya share2 kat sini, leh ramai2 jadi jutawan dengan 20 tu... smile.gif



Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
Shirley Sandra
post Jul 26 2011, 09:43 AM
Post #34
Newbie
*

Group: Members
Posts: 1
Joined: 26-July 11
Member No.: 11,223

QUOTE (cikgu pencen @ Nov 18 2009, 07:53 PM) *
salam utk semua member forum,..
saya cuma nak test aje, adakah member forum ni tau,. adanya strategi 20usd jadi 1 juta dlm 185hari,..
rupa2nya member forum belum jumpe ye,..(saya dah cuba dlm 1 bln saya dpt 2670pips)
nak tau klik disini...


20usd jadi 1 juta dlm 185hari


Such a very amazing link!



Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
s4mdol
post Aug 25 2011, 05:43 AM
Post #35
Newbie
*

Group: Members
Posts: 2
Joined: 25-August 11
Member No.: 11,523

QUOTE (Kakarot @ Dec 14 2009, 11:37 PM) *
Macam bagus je teknik ni cikgu.. leh email kat saya tak... zaini_proton@yahoo.com.. time kacih cikgu....



salams ramadhan..
say org baru. kat forum ni. tapi dah lebih 5 th main fx ni.
menarik topic ni, saya ada robot/ea run kat server saya 24hrs, avg daily up to 5 %. Bulanan 20%-30%. Cuma utk risiko rendah, saya perlukan modal besar, at least usd 1000. memang sedap profit masuk. Sapa nak melabur leh invest kat PAMM saya
http://instaforex.com/pamm_monitoring.php?user=7134658
kalau nak tengok demo akaun ni login & oassword utk investor

login:1332590.password:ug2fddx

takat ni aku tak jual robot ni..guna sendiri je..

ni camne Ea tu yg run kat server aku../ result kat PAMM/ Statistic kat DEmO acc
Attached File(s)
Attached File  sample_ea.gif ( 57.25K ) Number of downloads: 5
Attached File  DetailedStatement.gif ( 4.93K ) Number of downloads: 6
Attached File  Pamm.gif ( 31.93K ) Number of downloads: 3
 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
nahnufx
post Sep 25 2011, 07:47 PM
Post #36
Member
**

Group: Members
Posts: 89
Joined: 25-September 11
Member No.: 11,806

QUOTE (cikgu pencen @ Nov 2 2009, 02:59 AM) *
salam .,
saya orang kedah
sapa2 orang kedah boleh email saya mcmana nak trade tanpa guna ind, signal,robot , stop loss,
20usd boleh jadi jutawan dlm 185 hari. trade tanpa rugi,.

email: abrasa49@gmail.com


boleh cikgu share dgn kitorang result trade?, ikutkan dah 2 trahun. should dan sampai 1 billion



[Removed by the Administrator]
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
volkadot
post Feb 21 2013, 02:43 PM
Post #37
Newbie
*

Group: Members
Posts: 2
Joined: 21-February 13
Member No.: 20,887

Wow..Cara nya bagaimana itu cekgu?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
 
muhdnorazlan
post Sep 8 2013, 05:19 PM
Post #38
Newbie
*

Group: Members
Posts: 4
Joined: 8-September 13
Member No.: 22,431

salam smua.. aiseymen, den dh t'lambat 4thn le.. harap2 yg dh jd jutawan tu ada masa lg nk bukak forum ni.. bg la sikit info pasal life korang skrg.. mesti syok kan.. smoga menjadi inspirasi kt den ni ha...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 

2 Pages V  < 1 2
   Reply to this topic   Start new topic

        1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 

Lo-Fi Version   Partnership with InstaForex   Open account in InstaForex   Support InstaForex Time is now: 7th December 2019 - 01:15 PM
Financial services provided by InstaForex Companies Group
© 2008-2019
   
InstaForexTM is a registered trademark of InstaForex Group