Instant Forex Trading

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topic   Start new topic
nak tanya pasal BONUS
 Topic Options
nosts_rounder
post Oct 2 2010, 09:15 PM
Post #1
Newbie
*

Group: Members
Posts: 12
Joined: 27-August 09
Member No.: 127

Instaforex ni takde beri deposit bonus ker macam broker lain...selama saya main ..deposit dah beribu... tapi cuma dapat welcome bonus jer...yang lain tak pernah pun....boleh sapa sapa terangkan sedikit...



Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
 
silver
post Nov 17 2010, 07:39 PM
Post #2
Newbie
*

Group: Members
Posts: 1
Joined: 17-November 10
Member No.: 5,750

saye nak tanye la.. saye da bukak 3 akaun insta ni.. 2 yg sebelumnya da bangkrup, dan saye ada claim welcome bonus.. seterusnya saye bukak lg 1 akaun, ni yg ketiga.. saye claim welcome bonus,.. pas tu masuk la dlm akaun saye.. tapi, beberapa jam kemudian,.. bonus tu kena tarik balik..dia tulis cancel part of bonus... apasal??? bole bagi info tak??
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
abu85
post Nov 25 2010, 05:21 AM
Post #3
Newbie
*

Group: Members
Posts: 10
Joined: 8-March 10
Member No.: 1,428

QUOTE (silver @ Nov 17 2010, 07:39 PM) *
saye nak tanye la.. saye da bukak 3 akaun insta ni.. 2 yg sebelumnya da bangkrup, dan saye ada claim welcome bonus.. seterusnya saye bukak lg 1 akaun, ni yg ketiga.. saye claim welcome bonus,.. pas tu masuk la dlm akaun saye.. tapi, beberapa jam kemudian,.. bonus tu kena tarik balik..dia tulis cancel part of bonus... apasal??? bole bagi info tak??


cuber register guna email yg berbeza daftar ip yang berbeza..




Official Supporter & Sub IB InstaForex
80% x 1.5 pips rebet with InstaRebet Affilate Code : PDY
Link Here

Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
<a href="http://www.mt5.com/">&#1060;&#1086;&#1088;&#1077;&#1082;&#1089; &#1087;&#1086;&#1088;&#1090;&#1072;&#1083;</a>
 
nahnufx
post Sep 25 2011, 07:39 PM
Post #4
Member
**

Group: Members
Posts: 89
Joined: 25-September 11
Member No.: 11,806

QUOTE (abu85 @ Nov 25 2010, 12:21 PM) *
cuber register guna email yg berbeza daftar ip yang berbeza..


saya fikir u pernah trade guna lot besar sebelum ni menggunakan PC tersebut. Dimana ada kes kalau guna lot besar, bonus akan ditarik. once, sistem dah detect u nyer komputer IP address akan jadi masalah

saya ada kes beberapa kawan...buka acc guna email berbeza dan juga lain2 info yang berbeza, malah buka acc di PC yang lain juga akan ditarik bonus. So kesimpulannnya saya fikir, sistem detect IP address.

apa pon toksah kalut sgt dengan bonus tu sebab, jika kita bergantung dgn bonus tersebut lg berbahaya sebab risikonya dier bleh tarik bila2 masa jer especially dalam keadaan acc yg nazak



[Removed by the Administrator]
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 

   Reply to this topic   Start new topic

        1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 

Lo-Fi Version   Partnership with InstaForex   Open account in InstaForex   Support InstaForex Time is now: 22nd October 2019 - 04:43 AM
Financial services provided by InstaForex Companies Group
© 2008-2019
   
InstaForexTM is a registered trademark of InstaForex Group