Instant Forex Trading

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topic   Start new topic
teknik baru di temui
 Topic Options
rozailan
post Feb 3 2012, 09:50 AM
Post #1
Newbie
*

Group: Members
Posts: 2
Joined: 3-February 12
Member No.: 13,068

salam kepada semua trader,,,,,,,,, saya adalah salah seorang trader baru.... dan saya telah mencuba berbagai teknik trade tapi semuanya...agak tidak pasti, ragu2 ...dan saya teruskan usaha buat penyelidikan menggunakan indicator berterusan selama setahun lebih dan saya mendapati, dan menjumpai satu teknik yang saya rasa agak berkesan..dan saya nak kongsikan bersama...saya hanya buat (gold dan silver)

itu pun kepada yang berminat jer.. email jer..rozailan2002@gmail.com ( jaminan profit 90%)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
<a href="http://www.mt5.com/">&#1060;&#1086;&#1088;&#1077;&#1082;&#1089; &#1087;&#1086;&#1088;&#1090;&#1072;&#1083;</a>
 
Sam Anderson
post Feb 7 2012, 04:33 PM
Post #2
Member
**

Group: Members
Posts: 68
Joined: 24-October 11
Member No.: 12,062

berapa banyak harga...???



Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
 
rozailan
post Feb 8 2012, 01:17 AM
Post #3
Newbie
*

Group: Members
Posts: 2
Joined: 3-February 12
Member No.: 13,068

QUOTE (Sam Anderson @ Feb 7 2012, 11:33 PM) *
berapa banyak harga...???


tak di kenakan harga semuanya free... bayaran ikhlas bila dah ada profit....yang penting ada
profit.

dan kepada mereka yang sudah buat profit dengan teknik ini...hanya satu pesanan dari saya jangan tamak dan jangan gelojoh harap terus kan konsisten dengan
lot yang biasa anda gunakan.
tq
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 

   Reply to this topic   Start new topic

        1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 

Lo-Fi Version   Partnership with InstaForex   Open account in InstaForex   Support InstaForex Time is now: 14th December 2019 - 10:50 AM
Financial services provided by InstaForex Companies Group
© 2008-2019
   
InstaForexTM is a registered trademark of InstaForex Group