Instant Forex Trading

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages V  < 1 2 3  
Reply to this topic   Start new topic
TEKNIK YG MENGUNTUNGKN
 Topic Options
drk
post Jun 4 2010, 05:53 AM
Post #41
Newbie
*

Group: Members
Posts: 1
Joined: 4-June 10
Member No.: 2,756

QUOTE (MR OREO @ Sep 17 2009, 01:53 PM) *
salam sejahtera semua...
saya baru disini...
saya mempunyai satu teknik yang amat berkesan...
saya sudah pn melakukan nya..
ternyata teknik tersebut membawa kesan yang besar dalam melakukan trade.
saya di sini cuma ingin membantu apa yang saya mampu..
saya juga boleh tolong trade kan untuk anda....
dan jika anda tidak mahu saya tolong trade kn, sy juga boleh ajar teknik tersebut...
biasa lah....
apa salahnye kita kongsi kan.
apa yang mampu saya beritahu para trader di sini ialah anda akan dapat blk modal anda dalam masa 10 hari trade....
anda tidak perlu khuatir kerana teknik tersebut amat berkesan...
klau rse nk blaja teknik ni...
mcm biasa la.
reply je kt cni.
modal 100usd pn bleh guna teknik ni.
xyh la risau sal nk guna modal besar2..
modal kecik pn takpe yg penting kite tau nk maksimum kan keuntungan
reply la kt cni ye para trader semua.....

salam

saya pun nak gak ye.....

drannurmem@yahoo.com.my
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
 
groundhog
post Oct 1 2010, 03:24 AM
Post #42
Newbie
*

Group: Members
Posts: 3
Joined: 1-October 10
From: Johor Bahru
Member No.: 4,612

QUOTE (MR OREO @ Sep 17 2009, 01:53 PM) *
salam sejahtera semua...
saya baru disini...
saya mempunyai satu teknik yang amat berkesan...
saya sudah pn melakukan nya..
ternyata teknik tersebut membawa kesan yang besar dalam melakukan trade.
saya di sini cuma ingin membantu apa yang saya mampu..
saya juga boleh tolong trade kan untuk anda....
dan jika anda tidak mahu saya tolong trade kn, sy juga boleh ajar teknik tersebut...
biasa lah....
apa salahnye kita kongsi kan.
apa yang mampu saya beritahu para trader di sini ialah anda akan dapat blk modal anda dalam masa 10 hari trade....
anda tidak perlu khuatir kerana teknik tersebut amat berkesan...
klau rse nk blaja teknik ni...
mcm biasa la.
reply je kt cni.
modal 100usd pn bleh guna teknik ni.
xyh la risau sal nk guna modal besar2..
modal kecik pn takpe yg penting kite tau nk maksimum kan keuntungan
reply la kt cni ye para trader semua.....


Salam bro..kalo nk share bg la btl2...explain kt cini pn bole fhm...
teknik 6 pg tu simple jek...main gap 30 pip..buat buy stop 3 post, sell stop 3 post
close all bila float untung..main la 10 pair...

Teknik aku plak utk di kongsi...kalo x berani try kt demo dulu
buy semua @ sell semua....28 pair...
close all post bila float da untung (guna robot close manager) kalo takut
kalo yg berani..close all yg untung bila pips da exceed max avg daily..
yg rugi buat double lot @ close bila retrace exceed 30%..

slmt mencuba..


Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
Dragon Fly
post Oct 15 2010, 08:10 AM
Post #43
Newbie
*

Group: Members
Posts: 1
Joined: 15-September 10
Member No.: 4,324

QUOTE (Ashiya88 @ Dec 14 2009, 03:50 PM) *
bley sy tau bagaimana caranye utk menjalankan trade saya?
saya masih baru lagi.Email saya elit_88@yahoo.com
Terima kasih kerana sudi berkongsi cara dengan saya.


Orang ini kemana sih kok hilang?



www.forexmargin.net
Aku sedang belajar Ichimoku
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
paknalbudu
post Nov 7 2010, 05:26 AM
Post #44
Newbie
*

Group: Members
Posts: 5
Joined: 7-November 10
From: Pasir Puteh, KELANTAN
Member No.: 5,483

QUOTE (Dragon Fly @ Oct 15 2010, 03:10 PM) *
Orang ini kemana sih kok hilang?


Entah la....kebanyakan perbincangan kat sini bnyak yang tergantung x de kesudahannya....susah la new bie mcm sy ni nak menuntut ilmu...ya salam... biggrin.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
mekong
post Nov 8 2010, 05:27 PM
Post #45
Newbie
*

Group: Members
Posts: 12
Joined: 7-October 10
Member No.: 4,736

TiP dia : Orang Baru kena trade dengan saiz yang kecil Dulu..
Follow trend, Jangan reverse trend pulak.. ( Kalau da expert, Xpela ) hahaha
Trade hanya guna 10% dari modal anda..
Yang paling penting set TP & SL

Cuba Dulu, Pelan2 kayuh........ tongue.gif



Investment in instaforex in Rm37 per Lot..
Cuba lihat!!

www.royaltyfx.com/?id=mekong88
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
Zakaria
post Nov 15 2010, 03:44 AM
Post #46
Newbie
*

Group: Members
Posts: 18
Joined: 14-November 10
From: KBG BATU, Pasir Mas, KELANTAN
Member No.: 5,645

Apa tekniknya bolehkah saya tahu. TQ



Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
cikgujiwa
post Nov 25 2010, 12:07 PM
Post #47
Newbie
*

Group: Members
Posts: 1
Joined: 25-November 10
Member No.: 6,017

QUOTE (MR OREO @ Sep 17 2009, 01:53 PM) *
salam sejahtera semua...
saya baru disini...
saya mempunyai satu teknik yang amat berkesan...
saya sudah pn melakukan nya..
ternyata teknik tersebut membawa kesan yang besar dalam melakukan trade.
saya di sini cuma ingin membantu apa yang saya mampu..
saya juga boleh tolong trade kan untuk anda....
dan jika anda tidak mahu saya tolong trade kn, sy juga boleh ajar teknik tersebut...
biasa lah....
apa salahnye kita kongsi kan.
apa yang mampu saya beritahu para trader di sini ialah anda akan dapat blk modal anda dalam masa 10 hari trade....
anda tidak perlu khuatir kerana teknik tersebut amat berkesan...
klau rse nk blaja teknik ni...
mcm biasa la.
reply je kt cni.
modal 100usd pn bleh guna teknik ni.
xyh la risau sal nk guna modal besar2..
modal kecik pn takpe yg penting kite tau nk maksimum kan keuntungan
reply la kt cni ye para trader semua.....



email me please.. devil_crusher1489@yahoo.com
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
abu85
post Nov 25 2010, 10:20 PM
Post #48
Newbie
*

Group: Members
Posts: 10
Joined: 8-March 10
Member No.: 1,428

email pada saya jugak
mu_abu85@yahoo.com



Official Supporter & Sub IB InstaForex
80% x 1.5 pips rebet with InstaRebet Affilate Code : PDY
Link Here

Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
Zakaria
post Nov 27 2010, 03:52 AM
Post #49
Newbie
*

Group: Members
Posts: 18
Joined: 14-November 10
From: KBG BATU, Pasir Mas, KELANTAN
Member No.: 5,645

Mana Mr. OREO ni diam je, kata nak share kat sini. Atau dah kena warning kot....



Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
Jarot
post Dec 20 2010, 05:03 PM
Post #50
Newbie
*

Group: Members
Posts: 10
Joined: 20-December 10
Member No.: 6,730

Bagi doooooooooooooong...............................!!!!!!!!! rolleyes.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
jamal_85
post Apr 15 2011, 12:25 PM
Post #51
Newbie
*

Group: Members
Posts: 6
Joined: 11-April 11
From: kulim, kedah
Member No.: 9,253

salam bro..
sy baru lg dalam forex ni.. e-mail kan kat sy. irjamey_85@yahoo.com
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
fire4
post Jun 28 2011, 03:20 PM
Post #52
Newbie
*

Group: Members
Posts: 8
Joined: 28-June 11
From: johor
Member No.: 10,905

mana tt, aku nak belajar gak ni.... senyap je, rasanya ramai yang tahu lebih details ni, aku suka belajar teknik2 baru ni....selame ni aku trade swing je,
nak gak belajar teknik baru,.... kenape ye takde yang betul2 share teknik trade kat sini, semua tergantung,
share la, dimurahkan lagi rezeki bila kita kongsi dengan org yang memerlukan.....tak gitu.....smile.gif



Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
<a href="http://www.mt5.com/">&#1060;&#1086;&#1088;&#1077;&#1082;&#1089; &#1087;&#1086;&#1088;&#1090;&#1072;&#1083;</a>
 
hundred2000k
post Dec 28 2011, 04:14 AM
Post #53
Newbie
*

Group: Members
Posts: 10
Joined: 16-September 11
Member No.: 11,718

QUOTE (fire4 @ Jun 28 2011, 10:20 PM) *
mana tt, aku nak belajar gak ni.... senyap je, rasanya ramai yang tahu lebih details ni, aku suka belajar teknik2 baru ni....selame ni aku trade swing je,
nak gak belajar teknik baru,.... kenape ye takde yang betul2 share teknik trade kat sini, semua tergantung,
share la, dimurahkan lagi rezeki bila kita kongsi dengan org yang memerlukan.....tak gitu.....smile.gif


Dah dia kata newbie, betul la tu ekekekeke



Go to the top of the page
 
+Quote Post
 

3 Pages V  < 1 2 3
   Reply to this topic   Start new topic

        1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 

Lo-Fi Version   Partnership with InstaForex   Open account in InstaForex   Support InstaForex Time is now: 20th August 2019 - 08:48 AM
Financial services provided by InstaForex Companies Group
© 2008-2019
   
InstaForexTM is a registered trademark of InstaForex Group