Instant Forex Trading

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages V  < 1 2 3 >  
Reply to this topic   Start new topic
TEKNIK YG MENGUNTUNGKN
 Topic Options
ganufx
post Dec 20 2009, 06:30 AM
Post #21
Newbie
*

Group: Members
Posts: 3
Joined: 20-December 09
Member No.: 609

bebayor ke?hehehe



QUOTE (MR OREO @ Sep 17 2009, 07:53 AM) *
salam sejahtera semua...
saya baru disini...
saya mempunyai satu teknik yang amat berkesan...
saya sudah pn melakukan nya..
ternyata teknik tersebut membawa kesan yang besar dalam melakukan trade.
saya di sini cuma ingin membantu apa yang saya mampu..
saya juga boleh tolong trade kan untuk anda....
dan jika anda tidak mahu saya tolong trade kn, sy juga boleh ajar teknik tersebut...
biasa lah....
apa salahnye kita kongsi kan.
apa yang mampu saya beritahu para trader di sini ialah anda akan dapat blk modal anda dalam masa 10 hari trade....
anda tidak perlu khuatir kerana teknik tersebut amat berkesan...
klau rse nk blaja teknik ni...
mcm biasa la.
reply je kt cni.
modal 100usd pn bleh guna teknik ni.
xyh la risau sal nk guna modal besar2..
modal kecik pn takpe yg penting kite tau nk maksimum kan keuntungan
reply la kt cni ye para trader semua.....

Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
 
Kakarot
post Dec 21 2009, 07:35 AM
Post #22
Newbie
*

Group: Members
Posts: 10
Joined: 14-December 09
Member No.: 551

Nape tak share je kat sini... kan senang . Semua newbie leh baca. Takyah la TT susah2 nak email kat kita org semua...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
cerap
post Dec 22 2009, 12:57 PM
Post #23
Newbie
*

Group: Members
Posts: 6
Joined: 5-December 09
Member No.: 492

tolong emeil kat saya ashraf_tadc@yahoo.com
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
Crossfitter
post Dec 22 2009, 06:27 PM
Post #24
Member
**

Group: Members
Posts: 46
Joined: 22-December 09
Member No.: 634

QUOTE (cerap @ Dec 22 2009, 07:57 PM) *
tolong emeil kat saya ashraf_tadc@yahoo.com


Share la kat sini mr oreo.. ramai org minat ni...







wink.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
bagio07
post Dec 22 2009, 09:44 PM
Post #25
Newbie
*

Group: Members
Posts: 5
Joined: 22-December 09
From: malaysia
Member No.: 636

sy pun nak gak..................
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
Crossfitter
post Dec 29 2009, 03:59 PM
Post #26
Member
**

Group: Members
Posts: 46
Joined: 22-December 09
Member No.: 634

Ni mesti kena join affiliate ni... letih la den cam ni....








Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
fx4me
post Dec 30 2009, 08:39 AM
Post #27
Newbie
*

Group: Members
Posts: 1
Joined: 30-December 09
From: Taman Impian Putra, Bangi Lama
Member No.: 696

QUOTE (Crossfitter @ Dec 29 2009, 10:59 PM) *
Ni mesti kena join affiliate ni... letih la den cam ni....










Salam,

Encik Oreo, klu boleh share kat sini je, so tak payah nak email kat setiap orang yang mintak.
jimat masa, tenaga.

10Q
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
SHAZRUL AZWAN
post Jan 1 2010, 05:39 AM
Post #28
Newbie
*

Group: Members
Posts: 1
Joined: 31-December 09
Member No.: 709

baik takyah bukak thread cmni...share laa kat sini..bukan rugi ape2 pun..sume nk belajar...buat rugi space server je bukak thread cmni... angry.gif angry.gif angry.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
raden02
post Jan 3 2010, 11:30 AM
Post #29
Newbie
*

Group: Members
Posts: 2
Joined: 26-December 09
Member No.: 671

QUOTE (SHAZRUL AZWAN @ Jan 1 2010, 12:39 PM) *
baik takyah bukak thread cmni...share laa kat sini..bukan rugi ape2 pun..sume nk belajar...buat rugi space server je bukak thread cmni... angry.gif angry.gif angry.gif


Watper nak bayor utk menda yg leh dpt free...
Cuba tgk sini www. actionforex. com dan www. dailyfx .com,,, bhg technical analysis bnyk petunjuk.
Wa bdk baru belajor, baru pakai demo je.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
Kakarot
post Jan 19 2010, 01:42 AM
Post #30
Newbie
*

Group: Members
Posts: 10
Joined: 14-December 09
Member No.: 551

QUOTE (SHAZRUL AZWAN @ Jan 1 2010, 12:39 PM) *
baik takyah bukak thread cmni...share laa kat sini..bukan rugi ape2 pun..sume nk belajar...buat rugi space server je bukak thread cmni... angry.gif angry.gif angry.gif


Memang betul tu.. mamat tu nak jual teknik la tu.. usah layan la...entah2 diapun baru gak dlm forex. Cuba baca post yg pertama tu. Dia kata dia boleh trade kan utk kita. Di situ kita dah tau dia nak ambik comm dari kita.. Byk kat foum lain kwn2 boleh ambik teknik2 yg simple. Sebenarnya semua teknik ok, cuma MM kita je yg perlu dijaga.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
Powerfx_ea
post Jan 23 2010, 04:48 AM
Post #31
Newbie
*

Group: Members
Posts: 11
Joined: 21-January 10
Member No.: 958

QUOTE (MR OREO @ Sep 18 2009, 05:06 AM) *
penerangan sikit???
xbleh sikit2...
kene banyak terus....
ok2...
berbalik kepada isu kita td...
teknik yg sy gunakan ialah teknik 6 pagi....
mungkin ada dikalangan trader sudah pn tahu tentang teknik ini...
mungkin juga tidak...
klau nk tahu lebih lanjut bleh email kpd sy di fadzil_bikers@yahoo.com.my atau reply je kt cni...



Kalau x salah saya. teknik ni penah diajar oleh USS ( Ustaz Sobri Sistem ).
Kalau silap maafkan saya.


Sekian.
Powerfx-ea



Powerfx_ea Script Style

Peluang SESUAI Utk Trade BUKAN Datang Setiap Masa. Dan Setiap Masa Yang SESUAI Gunakanlah Utk Trade Secara Bijak.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
Bravo
post Feb 28 2010, 02:17 AM
Post #32
Newbie
*

Group: Members
Posts: 2
Joined: 28-February 10
Member No.: 1,329

QUOTE (MR OREO @ Sep 17 2009, 01:53 PM) *
salam sejahtera semua...
saya baru disini...
saya mempunyai satu teknik yang amat berkesan...
saya sudah pn melakukan nya..
ternyata teknik tersebut membawa kesan yang besar dalam melakukan trade.
saya di sini cuma ingin membantu apa yang saya mampu..
saya juga boleh tolong trade kan untuk anda....
dan jika anda tidak mahu saya tolong trade kn, sy juga boleh ajar teknik tersebut...
biasa lah....
apa salahnye kita kongsi kan.
apa yang mampu saya beritahu para trader di sini ialah anda akan dapat blk modal anda dalam masa 10 hari trade....
anda tidak perlu khuatir kerana teknik tersebut amat berkesan...
klau rse nk blaja teknik ni...
mcm biasa la.
reply je kt cni.
modal 100usd pn bleh guna teknik ni.
xyh la risau sal nk guna modal besar2..
modal kecik pn takpe yg penting kite tau nk maksimum kan keuntungan
reply la kt cni ye para trader semua.....

Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
Bravo
post Feb 28 2010, 03:48 AM
Post #33
Newbie
*

Group: Members
Posts: 2
Joined: 28-February 10
Member No.: 1,329

QUOTE (MR OREO @ Sep 17 2009, 01:53 PM) *
salam sejahtera semua...
saya baru disini...
saya mempunyai satu teknik yang amat berkesan...
saya sudah pn melakukan nya..
ternyata teknik tersebut membawa kesan yang besar dalam melakukan trade.
saya di sini cuma ingin membantu apa yang saya mampu..
saya juga boleh tolong trade kan untuk anda....
dan jika anda tidak mahu saya tolong trade kn, sy juga boleh ajar teknik tersebut...
biasa lah....
apa salahnye kita kongsi kan.
apa yang mampu saya beritahu para trader di sini ialah anda akan dapat blk modal anda dalam masa 10 hari trade....
anda tidak perlu khuatir kerana teknik tersebut amat berkesan...
klau rse nk blaja teknik ni...
mcm biasa la.
reply je kt cni.
modal 100usd pn bleh guna teknik ni.
xyh la risau sal nk guna modal besar2..
modal kecik pn takpe yg penting kite tau nk maksimum kan keuntungan
reply la kt cni ye para trader semua.....

best jugak teknik ni boleh email kat sy ' burnbravo@yahoo.com.my' boleh kasi try .....
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
cj7
post Apr 9 2010, 12:26 PM
Post #34
Newbie
*

Group: Members
Posts: 2
Joined: 9-April 10
Member No.: 1,819

QUOTE (MR OREO @ Sep 17 2009, 07:53 AM) *
salam sejahtera semua...
saya baru disini...
saya mempunyai satu teknik yang amat berkesan...
saya sudah pn melakukan nya..
ternyata teknik tersebut membawa kesan yang besar dalam melakukan trade.
saya di sini cuma ingin membantu apa yang saya mampu..
saya juga boleh tolong trade kan untuk anda....
dan jika anda tidak mahu saya tolong trade kn, sy juga boleh ajar teknik tersebut...
biasa lah....
apa salahnye kita kongsi kan.
apa yang mampu saya beritahu para trader di sini ialah anda akan dapat blk modal anda dalam masa 10 hari trade....
anda tidak perlu khuatir kerana teknik tersebut amat berkesan...
klau rse nk blaja teknik ni...
mcm biasa la.
reply je kt cni.
modal 100usd pn bleh guna teknik ni.
xyh la risau sal nk guna modal besar2..
modal kecik pn takpe yg penting kite tau nk maksimum kan keuntungan
reply la kt cni ye para trader semua.....

Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
cj7
post Apr 9 2010, 12:28 PM
Post #35
Newbie
*

Group: Members
Posts: 2
Joined: 9-April 10
Member No.: 1,819

QUOTE (MR OREO @ Sep 17 2009, 07:53 AM) *
salam sejahtera semua...
saya baru disini...
saya mempunyai satu teknik yang amat berkesan...
saya sudah pn melakukan nya..
ternyata teknik tersebut membawa kesan yang besar dalam melakukan trade.
saya di sini cuma ingin membantu apa yang saya mampu..
saya juga boleh tolong trade kan untuk anda....
dan jika anda tidak mahu saya tolong trade kn, sy juga boleh ajar teknik tersebut...
biasa lah....
apa salahnye kita kongsi kan.
apa yang mampu saya beritahu para trader di sini ialah anda akan dapat blk modal anda dalam masa 10 hari trade....
anda tidak perlu khuatir kerana teknik tersebut amat berkesan...
klau rse nk blaja teknik ni...
mcm biasa la.
reply je kt cni.
modal 100usd pn bleh guna teknik ni.
xyh la risau sal nk guna modal besar2..
modal kecik pn takpe yg penting kite tau nk maksimum kan keuntungan
reply la kt cni ye para trader semua.....

salam bro...
wah npk cam bes..leh try ni..cmne 2 bro post la kt newbi cam sy ni biggrin.gif
saifull_81@yahoo.com.my...email me ye bro..
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
BeSt TrAdEr
post May 6 2010, 02:36 PM
Post #36
Newbie
*

Group: Members
Posts: 1
Joined: 6-May 10
Member No.: 2,263

QUOTE (MR OREO @ Sep 17 2009, 01:53 PM) *
salam sejahtera semua...
saya baru disini...
saya mempunyai satu teknik yang amat berkesan...
saya sudah pn melakukan nya..
ternyata teknik tersebut membawa kesan yang besar dalam melakukan trade.
saya di sini cuma ingin membantu apa yang saya mampu..
saya juga boleh tolong trade kan untuk anda....
dan jika anda tidak mahu saya tolong trade kn, sy juga boleh ajar teknik tersebut...
biasa lah....
apa salahnye kita kongsi kan.
apa yang mampu saya beritahu para trader di sini ialah anda akan dapat blk modal anda dalam masa 10 hari trade....
anda tidak perlu khuatir kerana teknik tersebut amat berkesan...
klau rse nk blaja teknik ni...
mcm biasa la.
reply je kt cni.
modal 100usd pn bleh guna teknik ni.
xyh la risau sal nk guna modal besar2..
modal kecik pn takpe yg penting kite tau nk maksimum kan keuntungan
reply la kt cni ye para trader semua.....


tlg citer ckit pasal teknik tue blh x??
nie emel sy: izz_ones@yahoo.com
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
kuda utara
post May 11 2010, 03:47 AM
Post #37
Newbie
*

Group: Members
Posts: 8
Joined: 24-March 10
From: bukit mertajam
Member No.: 1,642

Level 1 scluping 100pip konsisten bukan intraday atau swing..trade mengikut block currency euro,us,yen n gbp..pure naked trading style..
Teknik/System Kami:

1) PAP.(patern action price)
2) Domination.
3) Real Time Strength Monitoring
4) Trade Currency BUKAN trade pair!
5) Mengguna EXCEL as Real DATA measurement.
6) Cara mudah (Easy Method) untuk mengukur kekuatan currency.
7) Trade Tanpa Chart/ Candlestick
Hi , Lo & Price Change.
Trade Tanpa Indicator/Custom Indicator
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
Crossfitter
post May 25 2010, 05:16 PM
Post #38
Member
**

Group: Members
Posts: 46
Joined: 22-December 09
Member No.: 634

Terus tak layan sume org...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
ucopasma
post Jun 1 2010, 04:48 PM
Post #39
Newbie
*

Group: Members
Posts: 5
Joined: 1-June 10
Member No.: 2,700

QUOTE (Crossfitter @ May 26 2010, 12:16 AM) *
Terus tak layan sume org...


Hello....mananyer response ni....



Guaner Gamok Ganu Kiter ??
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
<a href="http://www.mt5.com/">&#1060;&#1086;&#1088;&#1077;&#1082;&#1089; &#1087;&#1086;&#1088;&#1090;&#1072;&#1083;</a>
 
fadzli
post Jun 2 2010, 07:14 AM
Post #40
Newbie
*

Group: Members
Posts: 1
Joined: 2-June 10
Member No.: 2,713

Slam bro..blh tlg emel kan kaedah tu pada sy mofaz_army@yahoo.com tq
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 

3 Pages V  < 1 2 3 >
   Reply to this topic   Start new topic

        1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 

Lo-Fi Version   Partnership with InstaForex   Open account in InstaForex   Support InstaForex Time is now: 6th December 2019 - 08:08 PM
Financial services provided by InstaForex Companies Group
© 2008-2019
   
InstaForexTM is a registered trademark of InstaForex Group