Instant Forex Trading

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topic   Start new topic
Pelayanan Insta Forex Buruk
 Topic Options
Ibra
post Dec 1 2009, 10:03 AM
Post #1
Newbie
*

Group: Members
Posts: 14
Joined: 13-November 09
Member No.: 350

Saya punya account di Insta. Beberapa hal yang buruk dari insta adalah :
1. Saya tidak bisa masuk pasar.
2. Saya tidak bisa melikuidasi posisi saya yang ada di pasar
3. Saya bisa koneksi tapi tidak bisa bertransaksi dipasar.

Saya sangat kecewa dengan Insta yang tidak membantu saya. Dan akibatnya saya mengalami kerugian yang cukup banyak. Buat trader lain harap berhati-hati dengan menggunakan insta forex.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
<a href="http://www.mt5.com/">&#1060;&#1086;&#1088;&#1077;&#1082;&#1089; &#1087;&#1086;&#1088;&#1090;&#1072;&#1083;</a>
 
gween
post Dec 3 2009, 03:57 AM
Post #2
Newbie
*

Group: Members
Posts: 18
Joined: 12-June 09
Member No.: 16

bro....rasannya dalam beberapa hari ni...insta mengalami masalah server....tapi sekarang sudah ok....untuk trade yg loss itu..kalau betul atas kesalahan insta..bro boleh claim dan mereka akan refund....selanjutnya email pada dealer@instaforex.com

happy trading... wink.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
sham
post Dec 3 2009, 12:55 PM
Post #3
Newbie
*

Group: Members
Posts: 2
Joined: 3-December 09
Member No.: 477

QUOTE (gween @ Dec 3 2009, 10:57 AM) *
bro....rasannya dalam beberapa hari ni...insta mengalami masalah server....tapi sekarang sudah ok....untuk trade yg loss itu..kalau betul atas kesalahan insta..bro boleh claim dan mereka akan refund....selanjutnya email pada dealer@instaforex.com

happy trading... wink.gif


singapore server dah open ke? macam mana nak masuk? US server lag teruk... tapi bila saya cuba dengan broker lain.. smooth... kadang kadang saya terfikir jugak nak lompat broker kalau keadaan semakin teruk, critical price tak dapat, berfikir beratus kali nak tambah usd10k lagi kalau macam ni.. lain yang kita aim.. lain yang dia bagi.. macam ghosting effect.. or lag...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
Ibra
post Dec 3 2009, 06:24 PM
Post #4
Newbie
*

Group: Members
Posts: 14
Joined: 13-November 09
Member No.: 350

QUOTE (gween @ Dec 3 2009, 04:57 AM) *
bro....rasannya dalam beberapa hari ni...insta mengalami masalah server....tapi sekarang sudah ok....untuk trade yg loss itu..kalau betul atas kesalahan insta..bro boleh claim dan mereka akan refund....selanjutnya email pada dealer@instaforex.com

happy trading... wink.gif


Gw rasa teknikal insta ga betus kerjanya. Lama-2 orang juga bakal berpindah ke broker lain. Ngapain juga invest di insta kalo spt ini? Mau melapor ke dealer? Ga digubris!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
gween
post Dec 5 2009, 10:48 AM
Post #5
Newbie
*

Group: Members
Posts: 18
Joined: 12-June 09
Member No.: 16

QUOTE (sham @ Dec 3 2009, 07:55 PM) *
singapore server dah open ke? macam mana nak masuk? US server lag teruk... tapi bila saya cuba dengan broker lain.. smooth... kadang kadang saya terfikir jugak nak lompat broker kalau keadaan semakin teruk, critical price tak dapat, berfikir beratus kali nak tambah usd10k lagi kalau macam ni.. lain yang kita aim.. lain yang dia bagi.. macam ghosting effect.. or lag...



dah...nak guno..kena buka akaun baru..leh pilih server singapore tu....kritikal ker bro...?? semalam rasanyer NFP smooth jer.....ekekkeek..
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
gween
post Dec 5 2009, 10:50 AM
Post #6
Newbie
*

Group: Members
Posts: 18
Joined: 12-June 09
Member No.: 16

QUOTE (Ibra @ Dec 4 2009, 01:24 AM) *
Gw rasa teknikal insta ga betus kerjanya. Lama-2 orang juga bakal berpindah ke broker lain. Ngapain juga invest di insta kalo spt ini? Mau melapor ke dealer? Ga digubris!


setiap masalah ada jalan penyelasainnya bro.....better bro follow up insta daripada ribut2....NFP ok bro..?? ada dc..??? ekekekekkeek
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
sham
post Dec 6 2009, 09:35 PM
Post #7
Newbie
*

Group: Members
Posts: 2
Joined: 3-December 09
Member No.: 477

QUOTE (gween @ Dec 5 2009, 05:48 PM) *
dah...nak guno..kena buka akaun baru..leh pilih server singapore tu....kritikal ker bro...?? semalam rasanyer NFP smooth jer.....ekekkeek..

critical lah bro.. nak top up 40 ribu nih..
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
gween
post Dec 7 2009, 09:21 AM
Post #8
Newbie
*

Group: Members
Posts: 18
Joined: 12-June 09
Member No.: 16

QUOTE (sham @ Dec 7 2009, 04:35 AM) *
critical lah bro.. nak top up 40 ribu nih..


aduii..poning tu...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
yoeKB
post Dec 15 2009, 10:54 AM
Post #9
Newbie
*

Group: Members
Posts: 1
Joined: 15-December 09
Member No.: 563

QUOTE (sham @ Dec 6 2009, 09:35 PM) *
critical lah bro.. nak top up 40 ribu nih..


salam sham sy staff instafx dr kelantan, klau nk guna server s'pore ko kena buka acct baru pastu ambik server s'pore
kalau ada apa2 masalah atau nk depo dn draw boleh ym, skype atau icq shahrul.ifx_kb@yahoo.com tq smile.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
 
shahrul.ifx_kb
post Dec 15 2009, 11:03 AM
Post #10
Newbie
*

Group: Members
Posts: 5
Joined: 15-December 09
Member No.: 564

yoeKB tu sy sory silap reg td smile.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 

   Reply to this topic   Start new topic

        1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 

Lo-Fi Version   Partnership with InstaForex   Open account in InstaForex   Support InstaForex Time is now: 12th December 2019 - 02:27 AM
Financial services provided by InstaForex Companies Group
© 2008-2019
   
InstaForexTM is a registered trademark of InstaForex Group