Instant Forex Trading

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topic   Start new topic
Teknik scalping power punya
 Topic Options
hantu_bungkus
post Jul 17 2011, 07:15 AM
Post #1
Newbie
*

Group: Members
Posts: 2
Joined: 17-July 11
Member No.: 11,126

kat sini aku nak kongsi ngan korang sedikit teknik n indicator scalping yang power punya...gerenti daapt profit..resiko kurang...aper lagi margin cal...modal pun kecik jee..untung kaw2...

aku nak citer panjang pun tak reti..lau korang nak tau lebih lanjut lagi korang tgk SINI


P/S-LATEST----PERATURAN2 PENTING DALAM FOREX@SCALPING(PANDANGAN SENDIRI)CLICK

--17 JULY 2011..PANAS2 LAGI...BUKTI TEKNIK AKU...CLICK


tongue.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
 
Zakaria
post Jul 17 2011, 08:40 AM
Post #2
Newbie
*

Group: Members
Posts: 18
Joined: 14-November 10
From: KBG BATU, Pasir Mas, KELANTAN
Member No.: 5,645

Salam bro...

Jika 10sen enter market dan scalping nak dapat USD10 pun susah... apa lagi USD40.
Infact scalping enter market USD1 itu biasa le leh dpt USD10 ke USD20 tu pun kena hati2.
Sebab scalping ni adalah di snap dlm masa yg singkat dan pantas...
Attached File(s)
Attached File  teknik_10sen.jpg ( 12.57K ) Number of downloads: 10
 



Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
hantu_bungkus
post Jul 17 2011, 09:50 AM
Post #3
Newbie
*

Group: Members
Posts: 2
Joined: 17-July 11
Member No.: 11,126

QUOTE (Zakaria @ Jul 17 2011, 09:40 AM) *
Salam bro...

Jika 10sen enter market dan scalping nak dapat USD10 pun susah... apa lagi USD40.
Infact scalping enter market USD1 itu biasa le leh dpt USD10 ke USD20 tu pun kena hati2.
Sebab scalping ni adalah di snap dlm masa yg singkat dan pantas...


wsalam...

mmg laa begitu....saudara tak baca ke pasal kaedah margin sy???try saudara baca lu....nampak mcm 10sen..tapi 3 post...so 30sen...org tak biase mmg la bro....bahaya...itu kene ilmu lebih laaa...heheeheheh...cuma yg sy lakukan itu yg sy daapt....tak caya tgk laa screen profit tu.,....

maaf otaii andai tersalah cakap.....tak tau aper2 gakk nii
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
<a href="http://www.mt5.com/">&#1060;&#1086;&#1088;&#1077;&#1082;&#1089; &#1087;&#1086;&#1088;&#1090;&#1072;&#1083;</a>
 
Zakaria
post Jul 18 2011, 04:01 AM
Post #4
Newbie
*

Group: Members
Posts: 18
Joined: 14-November 10
From: KBG BATU, Pasir Mas, KELANTAN
Member No.: 5,645

OK no problem...apapun yg ptg profit, cuma itu pandangan n pengalaman saya. Selamat bjaya saya ucapkan kepada semua trader.



Go to the top of the page
 
+Quote Post
 

   Reply to this topic   Start new topic

        1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 

Lo-Fi Version   Partnership with InstaForex   Open account in InstaForex   Support InstaForex Time is now: 18th August 2019 - 05:58 AM
Financial services provided by InstaForex Companies Group
© 2008-2019
   
InstaForexTM is a registered trademark of InstaForex Group