Instant Forex Trading

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topic   Start new topic
REBET TERTINGGI !!! ... dari InstaRebet.wordpress.com, Rebet menauk setiap bulan ... dari 1 pip sehingga 1.3 pips ( WOW !
 Topic Options
instarebet
post Oct 17 2010, 07:08 PM
Post #1
Newbie
*

Group: Members
Posts: 8
Joined: 17-October 10
Member No.: 4,957

Salam Sejahtera,

InstaRebet.wordpress.com menyediakan program rebet yang unik dan TERTINGGI ..... lain dari kebiasaan.

Sistem rebet yang meningkat pada setiap bulan .... dari 1 pip ... 1.1 pips ... 1.2 pips ... sehinggalah 1.3 pips.

Pengiraan rebet berdasarkan nilai 1 pip, mengikut jenis matawang yang anda trade.

Ketahui berapakah nilai 1 pip bagi matawang yang anda trade di SINI.



Terdapat pilihan REBET BULANAN atau REBET MINGGUAN.

Juga pilihan untuk cara pembayaran rebet ... ke akaun BANK TEMPATAN anda ... atau terus dimasukkan ke AKAUN TRADING anda.

UNTUK MAKLUMAT LANJUT ..... sila lawati http://instarebet.wordpress.com









TERBARU 2011 ... Dapatkan rebet SETIAP HARI dari INSTAREBET !!! ..... REBET 1.2 pips ..... bersamaan 80% daripada 1.5 pips


Maklumat Lengkap, LAYARI -- http://instarebet.wordpress.com -- ..... Kod Affiliate = wangrebet
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
<a href="http://www.mt5.com/">&#1060;&#1086;&#1088;&#1077;&#1082;&#1089; &#1087;&#1086;&#1088;&#1090;&#1072;&#1083;</a>
 
instarebet
post Oct 17 2010, 07:23 PM
Post #2
Newbie
*

Group: Members
Posts: 8
Joined: 17-October 10
Member No.: 4,957

Oops ! RALAT pada spelling kat topik tu ....

menauk = menaik ( tak boleh nak edit dah )





TERBARU 2011 ... Dapatkan rebet SETIAP HARI dari INSTAREBET !!! ..... REBET 1.2 pips ..... bersamaan 80% daripada 1.5 pips


Maklumat Lengkap, LAYARI -- http://instarebet.wordpress.com -- ..... Kod Affiliate = wangrebet
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
instarebet
post Nov 26 2010, 06:13 AM
Post #3
Newbie
*

Group: Members
Posts: 8
Joined: 17-October 10
Member No.: 4,957

Jika nak tahu dari segi percentage ( % ) rebet yang ditawarkan di INSTAREBET, detailnya seperti di bawah :-


1 pip bersamaan dengan 67 % ( ini yang terendah - dapat pada bulan pertama )

1.1 pips bersamaan dengan 73 % ( dapat pada bulan kedua )

1.2 pips bersamaan dengan 80 % ( dapat pada bulan ketiga )

1.3 pips bersamaan dengan 87 % ( dapat pada bulan keempat dan seterusnya )



Jadilah trader yang bijak ..... dengan membuat pilihan yang bijak ..... dan dapatkan rebet yang MAKSIMUM di SINI !


Daftar bersama INSTAREBET. CLICK di SINI ...... isikan affiliate code = WANGREBET ..... ataupun affiliate code = DUITREBET





TERBARU 2011 ... Dapatkan rebet SETIAP HARI dari INSTAREBET !!! ..... REBET 1.2 pips ..... bersamaan 80% daripada 1.5 pips


Maklumat Lengkap, LAYARI -- http://instarebet.wordpress.com -- ..... Kod Affiliate = wangrebet
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
instarebet
post Jan 3 2011, 02:42 AM
Post #4
Newbie
*

Group: Members
Posts: 8
Joined: 17-October 10
Member No.: 4,957

PENGUMUMAN ! SISTEM REBAT SETIAP HARI

Selamat Tahun Baru 2011.

Pihak InstaRebet telah membuat sedikit pelarasan berkenaan sistem rebet yang ditawarkan. Sistem rebet bulanan ( increment rebate ) terpaksa dihentikan kerana masalah teknikal.

Mulai 1 January 2011, semua client InstaRebet akan menerima rebet tetap 1.2 pip ( bersamaan 80% daripada 1.5 pip ). Rebet akan dimasukkan terus ke akaun trading secara automatik pada SETIAP HARI.

Harap maklum !





TERBARU 2011 ... Dapatkan rebet SETIAP HARI dari INSTAREBET !!! ..... REBET 1.2 pips ..... bersamaan 80% daripada 1.5 pips


Maklumat Lengkap, LAYARI -- http://instarebet.wordpress.com -- ..... Kod Affiliate = wangrebet
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
instarebet
post Sep 8 2011, 09:12 PM
Post #5
Newbie
*

Group: Members
Posts: 8
Joined: 17-October 10
Member No.: 4,957

QUOTE (mamat @ Nov 8 2010, 08:07 PM) *
salam tuan tuan dan puan...


nak tanya la...pernah tak duit hilang semasa trading... bila check ianya dikeluarkan oleh orang lain tanpa pengetahuan owner..
TQ



Salam Sejahtera,

Pertama sekali, PASTIKAN "password" anda tiada orang lain yang tahu. Jangan berikan "password" anda pada sesiapa pun ... walaupun dia IB anda. Kemungkinan besar "password" tersebut boleh disalahgunakan oleh pihak yang tak bertanggungjawab. ( INVERTOR PASSWORD tak mengapa .... boleh berikan pada sesiapa sahaja yang kamu izinkan untuk tengok ( monitor ) akaun trading anda. )" Investor password" tak boleh digunakan untuk membuat pengeluaran !

Kedua ...hati-hati bila memilih untuk join di bawah mana2 IB, sebab tak dinafikan mungkin juga wujud segelintir IB yg tak jujur ... terutamanya jika yang offer rebat melampau2 .... atau offer2 yang tidak munasabah semata2 untuk menarik anda. Kesudahannya ... rebat yang diharapkan pun anda tak dapat ... IBnya pula terus menghilangkan diri ... dan terus tak dapat dihubungi. Kalau duit dalam akaun trading pun lesap .... lagi la masalah besar.

Kalau ada siapa2 terkena macam tu ... saya syorkan terus sahaja laporkan IB tersebut kepada pihak " customer service " Instaforex.com ... tapi kena la buat report tu dalam bahasa "ENGLISH". E-mailkan kepada SEMUA e-mail address di bawah ni :-

support@instaforex.com
clients@instaforex.com
eng.finance@instaforex.com

Saya pasti e-mail anda akan dijawab oleh pihak yang berkenaan ( salah seorang dari 3 di atas ) .. biasanya dalam sehari dua.

Satu cara lagi ... anda boleh "chat" direct dgn pihak Instaforex.com. Pergi pada page http://instaforex.com/support.php dan click pada "Live help online" .... tapi mestilah pada waktu pejabat di Rusia ( ikut jam Rusia ... tolak 4jam dari jam M'sia) ... contoh M'sia pukul 12 t'hari .... di Rusia baru pukul 8 pagi.

Jikalau anda masih juga perlukan bantuan .... saya juga sudi membantu sesiapa sahaja yang memerlukan bantuan ... tanpa mengira samada anda client InstaRebet ataupun tidak.
Nyatakan dengan lengkap masalah anda ... dalam bahasa Melayu atau English sahaja ( bahasa lain saya tak reti ). E-mailkan kepada :-

instarebet@gmail.com

Saya akan membantu sedaya upaya saya untuk menyelesaikan kemushkilan anda ... insyaallah !

Semoga InstaForex terus maju !!!


SELAMAT HARI RAYA ....dan .... HAPPY TRADING !!!









TERBARU 2011 ... Dapatkan rebet SETIAP HARI dari INSTAREBET !!! ..... REBET 1.2 pips ..... bersamaan 80% daripada 1.5 pips


Maklumat Lengkap, LAYARI -- http://instarebet.wordpress.com -- ..... Kod Affiliate = wangrebet
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
 
nahnufx
post Dec 13 2011, 07:48 PM
Post #6
Member
**

Group: Members
Posts: 89
Joined: 25-September 11
Member No.: 11,806

QUOTE (instarebet @ Sep 9 2011, 04:12 AM) *
Salam Sejahtera,

Pertama sekali, PASTIKAN "password" anda tiada orang lain yang tahu. Jangan berikan "password" anda pada sesiapa pun ... walaupun dia IB anda. Kemungkinan besar "password" tersebut boleh disalahgunakan oleh pihak yang tak bertanggungjawab. ( INVERTOR PASSWORD tak mengapa .... boleh berikan pada sesiapa sahaja yang kamu izinkan untuk tengok ( monitor ) akaun trading anda. )" Investor password" tak boleh digunakan untuk membuat pengeluaran !

Kedua ...hati-hati bila memilih untuk join di bawah mana2 IB, sebab tak dinafikan mungkin juga wujud segelintir IB yg tak jujur ... terutamanya jika yang offer rebat melampau2 .... atau offer2 yang tidak munasabah semata2 untuk menarik anda. Kesudahannya ... rebat yang diharapkan pun anda tak dapat ... IBnya pula terus menghilangkan diri ... dan terus tak dapat dihubungi. Kalau duit dalam akaun trading pun lesap .... lagi la masalah besar.

Kalau ada siapa2 terkena macam tu ... saya syorkan terus sahaja laporkan IB tersebut kepada pihak " customer service " Instaforex.com ... tapi kena la buat report tu dalam bahasa "ENGLISH". E-mailkan kepada SEMUA e-mail address di bawah ni :-

support@instaforex.com
clients@instaforex.com
eng.finance@instaforex.com

Saya pasti e-mail anda akan dijawab oleh pihak yang berkenaan ( salah seorang dari 3 di atas ) .. biasanya dalam sehari dua.

Satu cara lagi ... anda boleh "chat" direct dgn pihak Instaforex.com. Pergi pada page http://instaforex.com/support.php dan click pada "Live help online" .... tapi mestilah pada waktu pejabat di Rusia ( ikut jam Rusia ... tolak 4jam dari jam M'sia) ... contoh M'sia pukul 12 t'hari .... di Rusia baru pukul 8 pagi.

Jikalau anda masih juga perlukan bantuan .... saya juga sudi membantu sesiapa sahaja yang memerlukan bantuan ... tanpa mengira samada anda client InstaRebet ataupun tidak.
Nyatakan dengan lengkap masalah anda ... dalam bahasa Melayu atau English sahaja ( bahasa lain saya tak reti ). E-mailkan kepada :-

instarebet@gmail.com

Saya akan membantu sedaya upaya saya untuk menyelesaikan kemushkilan anda ... insyaallah !

Semoga InstaForex terus maju !!!


SELAMAT HARI RAYA ....dan .... HAPPY TRADING !!!


terbaik....



[Removed by the Administrator]
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 

   Reply to this topic   Start new topic

        1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 

Lo-Fi Version   Partnership with InstaForex   Open account in InstaForex   Support InstaForex Time is now: 27th November 2014 - 11:55 PM
Financial services provided by InstaForex Companies Group
© 2008-2014
   
InstaForexTM is a registered trademark of InstaForex Group